Levyarvio

Disarmonia Mundi: Fragments Of D-Generation

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

Nimetön kommentoi 13.08.2004:
Pisteet: *****
Jumalauta ku on hyvälevy eisiitä pääse mihinkään vai onko jollakin muuta vaitettä? Se on vitun hyvä levy
t:hylsy
tbw kommentoi 29.11.2004:
Pisteet: *****
Kerrankin italialaisetkin saavat jotain hyväksyttävää aikaan.

Disarmonia Mundi ei ole pelkästään melodeppoa, vaan myös hyvää sellaista. Tiukkaakin tiukemmat riffit, sopivan muhkeat soundit, erittäin menevät kertosäkeet ja kaiken päälle vielä Soilworkin Speed lurittelemassa päälle tekevät tästä paketista niin maittavaa kuunneltavaa, että heikompiakin hirvittää.

Täytyy vaan ihmetellä Ettore Rigotti saavutusta, jos mies on kerta yksinään hoitanut melkein koko soittopuolen. Rummut eivät tyydy pelkkään tasaisen kompin jyystämiseen, sillä monipuolisia fillejä löytyy useammankin bändin tarpeisiin, kitarat tekevät jyhkeän vallin - johon voisi halutessaan vaikka päätään hakata - eikä Mikan mainitsema syntikkakaan pahemmin tarpeettomaksi tai turhaksi täytteeksi jää. Syntikka hoitaa pääasiassa taustalla kokonaisuuden tukemisen ja tulee esiin juuri oikeissa kohdissa oikeaan aikaan. Ja vielä kitarasoolot mainitakseni voisin sanoa, että paremmin sopivia saa hakea. Tilutusta ei nimeksikään vaan tarkkaan mietittyjä lirutuksia ja muita kikkoja suositaan.

Vahvimmillaan Fragments Of D-Generation taitaapi olla juuri kertosäkeissään. Erittäin menevät melodiat jäävät soimaan päähän pidemmäksikin aikaa, mikä ei tietenkään mikään huono asia ole.

Noh, mitäpä tässä enää turhia jauhamaan. Pakkohankinta, jos esim. Soilwork kuuluu lempiyhtyeiden joukkoon. Tällä hetkellä nostaisin Fragments:in Soilin uutuukaisten yläpuolelle lähinnä melodisuutisemmuutensa ansiosta. Kuunnelkaa itse ja päättäkää.
Artistihaku
Artisti