Levyarvio

Acedia: Hehku

**1/2--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***--

sepporiikonen kommentoi 13.10.2004:
Pisteet: ****-
Just joo! Kyseessä on mielestäni ainakin neljän tähden levy jo senkin takia että tämä ryhmä ei musiikillisesti arvioiden tee musiikkiaan radioaalloille, kaupalliseen sävyyn tai muutenkaan siihen malliin vaan omia latujaan kunnioittaen. Se että arvostelija on ns. suoran musiikin perään ja arvostelee tätä yhtyettä ei sovi järkeeni. No, kaikilla on mielipiteensä. Levyllä on ehkä suomirokin historian hienoimpia biisejä, kuten progehelmi(ainut proge!) Valkoinen ja Ja niin kaunis on maa... niminen kappale jolle Anna Erickssonkin antautuisi. Ja kovaa rokkia, kuitenkin kokonaisuus nitoutuu yhteen eikä vähiten laulajan ansiosta. Suosittelen levyä itse (vastapainoksi tälle yläpuolen arviolle) Muita hyviä bändejä mielestäni: Absot, Liekki yms. jos noi kolahtaa niin tämäkin. Kiitos puheenvuorosta.
Nimetön kommentoi 13.10.2004:
Pisteet: *1/2---
Herra arvostelija on täysin oikeassa. Eihän tuollaista tekotaiteellista kakkaa voi kukaan täysjärkinen kuunnella! Ei Ultra Brasta voi edes puhua samana päivänä, mieleeni tulevat lähinnä Maija Vilkkumaan heikoimmat hetket. Ainoa plussa tulee kitaristien ajoittaisesta hyvästä soitosta. Ei tarvitse tehdä enää lisää levyjä, kiitos.
walbu kommentoi 13.10.2004:
Pisteet: ***--
saadaan keskustelua aikaan, totesi tv-setä Valpio miltei jokaisessa MoonTV:n videoraadissa... tällaista asiallista kriittistä keskustelua toivoisi lisääkin. eli iso kiitos vain kommentoijille
tonihirvonen kommentoi 14.10.2004:
Pisteet: ***1/2-
Oma mielipide tästä levystä on kaksijakoinen, toisaalta laulaja on hienointa mitä suomalaisessa rockissa on kuultu pitkään aikaan. Ainakin niissä genreissä mitä itse seuraan. Melodiat on paikoin upeaa ja tunnelmaa kohottavaa mutta sanoitusten lievä synkkyys vaivaa. Toisaalta jos on huono päivä, ne saattavat jotenkin piristääkin. Kuten arvostelijakin sanoi, soittosuoritukset ovat tosi hyviä mutta sovituspuolella mennään ehkä liian vaikeasti, ainakin paikoin. Sitten taas, tämä levy on kuuntelussani kestänyt huomattavasti kovempaa kulutusta kuin moni muu ehkä juuri tämän seikan vuoksi.. Oma suosikki on Narkissos jonka loppu on melkein liiankin hieno.
Artistihaku
Artisti

Acedia

Levyarviot

Livearviot