Levyarvio

Exhausted: All Your Moods

**1/2--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 14.02.2005:
Pisteet: ****1/2
Exhaustedia on tullut tykkäiltyä tässä jo pidemmän aikaa ja se kyllä uppoaa minun kuin kuuma veitsi voihin. Kitarointihan läpi levyn on erittäin hyvää ja väittäisin, että koukkujakin kappaleista löytyy enemmän kuin arvostelija väittää. Tietenkin Exhausted-innostukseeni varmasti vaikuttaa juuri se, että kaksi eniten levysoittimessani aikaa viettävää bändiä ovat Tool ja Nirvana ja tällä välillä Exhausted poukkoilee varsin mallikkaasti. Kappaleista esimerkiksi Virtuessa on aivan loistava, yksinkertainen menokertsi, joka tempaa mukaansa huutamaan. Kolmosena alkava Breadcrumbs on sanoituksiltaan merkitykellinen rauhallisempi veto ja nelosena räyhäävä Black And White Lies on sitten se erittäin tiukka hitti. Seuraavana vuorossa olevat Mindwreck ja Vague info ovat hitusen raskaampaa osastoa, jotka toimivat keikallakin erittäin tiukasti. Sitten kehiin heitetäänkin rauhallinen ja jopa kaunis The Right Book, joka kertoo uskalluksesta tarttua unelmiin, eikä vain katsoa sivusta. Kahdeksantena oleva Baking Powder jyrähtää taasen käyntiin erittäin tiukasti etenevällä riffillä, josta ei todellakaan tempoa puutu. Säkeistöjen taustalla poukkoileva kitara tuo kappaleeseen mukavan loppusilauksen ja kokonaisuudessaan biisi on vahva näyte. Loput neljä kappaletta jatkavat melkolailla alun teemoilla, Patiencen ollessa rauhallisempi, Tediumin hyökkäävän raivokkaalla kitaralla. Exhausted on pysynyt yllättävän pienien piirien suosikkina, vaikka sillä onkin potentiaalia vaikka mihin. Laulaja-kitaristi Andyn luomisvimmahan käsittää myös Jermaine titteliä kantavan pumpun kitaristin roolin ja oman sooloprojektin.
Artistihaku
Artisti

Exhausted

Levyarviot

Livearviot