Levyarvio

Grand Revolt: Soulshaker (EP)

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

walrus kommentoi 29.08.2005:
Pisteet: ****1/2
Nyt Walbu vähän nuukaili pisteissä. Kuulin levyn biisit jo ennen kuin se julkaistiin, joskus toukokuun lopulla, ja ne potkivat heti ja lujaa. Musta tämä on genressään huippukamaa, soitto toimii tiukasti ja Kafun ääni istuu tähän kuin tatti hanuriin. Livenä luultavasti mahtavaa.
plutu666 kommentoi 30.08.2005:
Pisteet: ****-
Sain levyn käsiini elokuun puolessa välissä ja olen luukutellut sitä hyvän aikaa poppikoneistossani. Mielestäni soitto on todellakin eteenpäinpyrkivää varmaa vahvaa ja tarkkaa, mutta ei siinä hevimäisiä piirteitä ole. Melodisuus on vahva osa tätä soppaa ja se erottaakin bändin muista saman genren taapertajista. Katurock toki on läsnä ja Jürgen Hendlmeierin takuuvarma perus Mannhai saundi, ei hevi, tai ehkä sellainen 70-lukulainen vanha black sabbath saundeissa kyllä on kuultavissa. Muuten liikutaan akselilla The Who, Monster Magnet ja Audioslave. Kyllä olisin tälle pumpulle vähintään **** tähtöstä antanut, kolme tuntuu jotenkin nuukailulta..
walbu kommentoi 30.08.2005:
Pisteet: ***1/2-
Tähtiä on kolme ja puoli ja pitkään hapuilin neljääkin. Diggasin kyllä. Hevillä tarkoitan nimenomaan hevirokkia, en metallia.
cancer kommentoi 30.08.2005:
Pisteet: ****-
Hyvin rullaa! Pojat ovat suoristaneet mutkia matkan varrella mikä lämmittää allekirjoittanutta. Lieneekö tuottajalla ollut sormensa pelissä? Ihan miten vaan, toimii. Kafun laulu on jykevöitynyt ja saanut säröjä. Aikaisempi grungemaalailu on vaihtunut tukevaan ja vähemmän narisevaan muottiin, mikä on vaan ja ainoastaan hyvä asia. Useamman kerran kundit livenä nähneenä, suosittelen kaikille todella lämpimästi!! Siellä mennään eikä meinata.
Artistihaku
Artisti

Grand Revolt

Levyarviot