Levyarvio

Grand Revolt: Soulshaker (EP)

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

walrus kommentoi 29.08.2005:
Pisteet: ****1/2
Nyt Walbu vähän nuukaili pisteissä. Kuulin levyn biisit jo ennen kuin se julkaistiin, joskus toukokuun lopulla, ja ne potkivat heti ja lujaa. Musta tämä on genressään huippukamaa, soitto toimii tiukasti ja Kafun ääni istuu tähän kuin tatti hanuriin. Livenä luultavasti mahtavaa.
plutu666 kommentoi 30.08.2005:
Pisteet: ****-
Sain levyn k√§siini elokuun puolessa v√§liss√§ ja olen luukutellut sit√§ hyv√§n aikaa poppikoneistossani. Mielest√§ni soitto on todellakin eteenp√§inpyrkiv√§√§ varmaa vahvaa ja tarkkaa, mutta ei siin√§ hevim√§isi√§ piirteit√§ ole. Melodisuus on vahva osa t√§t√§ soppaa ja se erottaakin b√§ndin muista saman genren taapertajista. Katurock toki on l√§sn√§ ja J√ľrgen Hendlmeierin takuuvarma perus Mannhai saundi, ei hevi, tai ehk√§ sellainen 70-lukulainen vanha black sabbath saundeissa kyll√§ on kuultavissa. Muuten liikutaan akselilla The Who, Monster Magnet ja Audioslave. Kyll√§ olisin t√§lle pumpulle v√§hint√§√§n **** t√§ht√∂st√§ antanut, kolme tuntuu jotenkin nuukailulta..
walbu kommentoi 30.08.2005:
Pisteet: ***1/2-
Tähtiä on kolme ja puoli ja pitkään hapuilin neljääkin. Diggasin kyllä. Hevillä tarkoitan nimenomaan hevirokkia, en metallia.
cancer kommentoi 30.08.2005:
Pisteet: ****-
Hyvin rullaa! Pojat ovat suoristaneet mutkia matkan varrella mikä lämmittää allekirjoittanutta. Lieneekö tuottajalla ollut sormensa pelissä? Ihan miten vaan, toimii. Kafun laulu on jykevöitynyt ja saanut säröjä. Aikaisempi grungemaalailu on vaihtunut tukevaan ja vähemmän narisevaan muottiin, mikä on vaan ja ainoastaan hyvä asia. Useamman kerran kundit livenä nähneenä, suosittelen kaikille todella lämpimästi!! Siellä mennään eikä meinata.
Artistihaku
Artisti

Grand Revolt

Levyarviot