Levyarvio

Depeche Mode: Playing The Angel

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Harfold kommentoi 04.11.2005:
Pisteet: ****1/2
Eritt√§in positiivinen yll√§tys luvattoman vaisun Exciterin j√§lkeen. Depeche Moden kuiva kausi p√§√§ttyy t√§h√§n, ja yhtye tekee n√§ytt√§v√§n paluun takaisin entiselleen. Playing The angel ottaa yhtyeen levytaulukossa kolmannen sijan heti Violatorin ja Songs Of Faith & Devotionin j√§lkeen. Levyn kohokohdista mainittakoon ainakin A Pain That I¬īm Used To, John The Revelator, Suffer Well, The Sinner In Me, Lillian ja The Darkest Star. Vuoden parhaita levyj√§.
walbu kommentoi 10.11.2005:
Pisteet: ****-
tällä levyllä Depparit tekevät sitä, minkä parhaiten osaavat. ja kun siihen keskitytään mitä osataan, on jälki yleensä hyvää. ei mikään uusi Violator, mutta silti todella vahva kokonaisuus. tummaa, koneista, mutta mukavan menevää
JariJ kommentoi 10.11.2005:
Pisteet: ***--
Saanen ilmaista vastakkaisen mielipiteen.

Levy on mielestäni saanut yllättävän positiivismerkkisiä arviota, sillä parannusta kökköön Exciterin ei oikeasti ole ollut paljoakaan - ei ainakaan niin paljon kuin yleisesti toitotetaan. Klassisia DM-biisejä levyllä on vain pari, lähinnä A Pain That I'm Used To, sinkku Precious sekä pienellä varauksella Macro. Gahanin biisit ovat muotokieleltään fiksattu Depeche Moden kuuloisiksi, mutta sisällöltään ne jäävät varsin tyhjiksi. Ei hyvä, olisi vain Gore pitänyt päänsä.

Violator ei muuten ole ikinä noussut itselleni kovin isoksi levyksi, vaikka bändin top vitoseen kuuluukin. Itse nostan parhaaksi levyksi flopiksi leimatun Ultran, jonka tiimoilta bändi ensi kertaa uskottavasti ilmensi sitä dekadenssia, johon se on koko uransa ollut kallellaan. Songs Of Faith And Devotion on yhtä selvä kakkonen ja kolmanneksi nostaisin Black Celebrationin. Omasta eriävästä mielipiteestä huolimatta Playing The Angelin ansioksi on kuitenkin sanottava se, että se on palauttanut lukuisien vanhojen fanien horjuneen uskon yhtyeeseen. Ja se taaseen vain lisännee DM:n tuotteliaisuutta tulevaisuudessa...
Harfold kommentoi 13.11.2005:
Pisteet: *****
Ai niin, kyllä Ultra taitaa sittenkin puristaa tämän levyn ohi, ehkäpä Black Celeprationkin, mutta hienosta levystä on joka tapauksessa kyse.
Harfold kommentoi 13.11.2005:
Pisteet: ****1/2
Oho, annoin vahinogossa viisi tähteä, vaikka piti antaa neljä ja puoli.
MikaR kommentoi 16.11.2005:
Pisteet: ****1/2
Playing The Angel toimii edelleen, enkä ole ainakaan vielä havainnut mitään väsymisen merkkejä. Lähinnä tilanne on juuri toisinpäin.

Mainittakoon nyt vielä, etten ole koskaan oikein ymmärtänyt Songs Of Faith & Devotionin "suuruutta". Kyseessä on mielestäni tolkuttoman epätasainen levy, joka yritti epätoivoisesti flirttailla rockin kanssa. Omissa listoissani Violator on ehdoton ykkönen ja Music For The Masses, tai tämä uusin, kakkonen.
Harfold kommentoi 19.11.2005:
Pisteet: *****
Ja Precious kuuluu myös levyn ehdottomiin huippuhetkiin.
Harfold kommentoi 19.11.2005:
Pisteet: ****1/2
En ikinä muista vaihtaa tähtien määrää.
Kimbe kommentoi 19.06.2006:
Pisteet: ****1/2
Ehdottomasti mitalisijoilla Depeche Moden levyistä. Violatorin jälkeen ehkä hopealla. Levy kuulostaa aina aina paremmalta kuuntelukertojen lisääntyessä. Parhaita: A Pain that I'm used to, Sinner in Me, Precious, The darkest Star ja Gahanin paras kynäily so far: Suffer Well. Mun mielestä Songs of the faith on devotion on täynnä todellisia helmiä (vaatii paljon kuuntelua) ja ansaitsee päästä palkintopallille. Jää kuitenkin kolmoseksi koska liian vähän syntsasaundeja. Black Celebrationilla on myös mahtavia biisejä: Nimibiisi, Flyes on the windscreen jne. mutta myös alkuajan liian pehmeitä syntsabiisejä, joten jää neljänneksi.
Artistihaku
Artisti

Depeche Mode

Levyarviot

Klassikko