Levyarvio

Poets Of The Fall: Carnival Of Rust

**---
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

pavevaan kommentoi 09.05.2006:
Pisteet: ****1/2
Musiikin viehätys on juuri siinä, että sama musiikki voi aiheuttaa erilaisia tuntemuksia ja mielipiteitä ihmisestä riippuen.

Minusta "Carnival of Rust" kuulosti aluksi esikoislevyn hieman paremmin tuotetulta versioilta eikä oikein minullekaan auennut ensimmäisten kuuntelukertojen myötä. Arvostelijan kanssa eri mieltä olen kuitenkin noista koukkujen puuttumisesta. Esimerkiksi aloituskappaleen "Fire" basson ja rumpujen räjähtävä mukaantulo vasta minuutin kitara-laulu intron jälkeen, kakkoskappaleessa Markon yllättävä kovaa- ja korkealta hevihuudahdus, "Merry Go Round" - kappaleen kertosäkeen jatkumona tuleva Ollin loistava kitarasoolo, jos ne ei ole koukkuja, niin mitä sitten. Ja viimeinen slovari "Dawn" toi allekirjoittaneelle mieleen norjalaispumppu A-Han.

Samaa mieltä arvostelijan kanssa olen siitä, että Poets of the Fallin perussointi ei toki sitä maailman omaperäisintä ole, mutta kyllä se on hyvin miellyttävää kuunneltavaa ja paranee kuin viini vanhetessaan. Albumin moniuloitteisuus avautuu hiukan kuin esikoisalbumilla, joten sille kannattaa antaa mahdollisuus.

Bändillä ei kuitenkaan ole varaa tehdä kolmatta samaan formaattiin perustuvaa albumia, jotain pientä iloisuutta ja vähemmän totisuutta kappaleisiin, niin ties vaikka tässä olisi seuraava suomalainen vientituote ulkomaille HIMin ja Rasmuksen vanavedessä.
Tonto kommentoi 09.05.2006:
Pisteet: **---
Kiitos hyvästä kritiikin kritiikistä, pavevaan.

Noista koukuista vielä: arvostelussa ei väitetä, etteikö niitä levyllä olisi, oikeastaan jokaiseen levyn kappaleeseen on moinen pyritty väsäämään. Koukkujen taso ja miellyttävyys onkin sitten asia erikseen.
Artistihaku
Artisti

Poets Of The Fall

Levyarviot

Livearviot