Levyarvio

Kaihoro: Boulder

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

Hansu kommentoi 17.03.2007:
Pisteet: ***1/2-
Stoner-genre on ollut kuolemaisillaan jo useampia vuosia, mutta Kaihoro kuuluu niihin harvoihin yhtyeisiin, jotka jaksavat seurata Black Sabbathin ja kumppaneiden jalanjälkiä edes jokseenkin uskollisesti. Puhtaasta stonerista ollaan kuitenkin kohtuullisen kaukana, oikeaa genre-määritelmää voidaan etsiä stoner metallin ja reippaan hard rockin väliltä.
Boulder on Kaihoron toinen pitkäsoitto ja se julkaistaan bändin oman levymerkin, Sorbus Productionsin alla. Livenä yhdessä päivässä äänitetty debyytti Mainheadskull keräsi aikanaan loistavia arvosteluja ja sille oli varmasti vaikea lähteä tekemään samantasoista seuraajaa, mutta Boulderin voi sanoa onnistuneen vähintään kohtuullisesti. Simppeli kitaravetoinen mäiske on viedä jalat alta avauskappaleessa Built On Stone ja Helpless Situation on perinteistä, vahvaa kasarimeininkiä parhaimmillaan. Toisessa päässä muutamat kehnot esitykset laskevat albumin kokonaisarvosanaa.
Bändin yhteistoiminta on saumatonta. Rytmiryhmä Kaarlo Kukkonen ja Pasi Hakuli luovat musiikille vakaan pohjan, jolloin tyyliin sopien kitaristit Saku Hakuli ja Harri Pikka pääsevät vahvasti esille. Muutamina hetkinä, erityisesti Call Of the Statue -kappaleessa laulaja Markku Pihlajan ääntä voi tuskin erottaa itsestään Bruce Dickinsonista, joten jo silläkin perusteella vokalistin työn voi sanoa tehdyksi hyvin.
Boulderin edelt√§j√§√§ ylistettiin jatkuvalla sy√∂t√∂ll√§ raskaasta ja raa¬īasta meiningist√§. Kova on meno t√§ll√§kin levyll√§, mutta musiikki j√§√§ v√§h√§n yksitoikkoiseksi biisien puuroutuessa jonkin verran toisiinsa. Yksil√∂in√§ biisit toimivat kerrassaan hyvin ja joukossa on my√∂s muutama ykk√∂sluokan stoner-pl√§j√§ys.
Artistihaku
Artisti

Kaihoro

Levyarviot

Livearviot