Levyarvio

Ash: Intergalactic Sonic 7's & Cosmic Debris

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 25.10.2002:
Pisteet: ****1/2
Kokoelmalevyn julkaisu vasta kolmen studioalbumin jälkeen on aina hieman kyseenalainen ja rahastukselta haiskahtava temppu. Tiedä sitten onko syy tässä tapauksessa levy-yhtiön vai bändin itsensä.

Musiikillisesti tämä on sen sijaan mitä mainioin paketti yhdeltä aikamme tasokkaimmista pop/rock-yhtyeistä. Kakkoslevylle taltioitu harvinaisuuskokoelma on varmasti tosifanien mieleen, kun taas ykköslevyn ajattomat pophitit ihastuttavat ketä tahansa laadukkaan populaarimusiikin ystävää. Herää väkisinkin kysymys, millä muulla bändillä on ollut tarjota tällainen määrä klassikoita kolmen ensimmäisen albumin jälkeen. Eivätkä läheskään kaikki Ashin täysosumabiisit edes mahtuneet tälle levylle... Jos et siis vielä ole tutustunut bändin tuotantoon, tämän paketin avulla siihen pääsee aika hyvin sisälle.

Yksi asia tässä tosin ärsyttää: Kansikuva on ihan kamala.

Ja lopuksi: Ash EI ole mielestäni lainkaan yliarvostettu bändi.
Nimetön kommentoi 16.09.2003:
Pisteet: *****
heheh.. minä nimenomaan hankin tämän kokoelman tuon cosmic debrisin takia, eihän noita puhkikuluneita sinkkubiisejä jaksa enää kuunnella.. b-puolista suurin osa sen sijaan on todella loistavia, mielenkiintoisia ja jopa kokeilevia biisejä.. ajoittain aivan muuta kuin sinkkujen puolitylsä oasispoppi.. suosittelen ehdottomasti..
kipinahepo kommentoi 18.08.2004:
Pisteet: ***1/2-
Ottaa päähän kun bändiä haukutaan yliarvostetuksi. Ashin tapauksessa sanoisin että se on jopa aliarvostettu, niin monia hienoja biisejä bändi on vuosien varrella vääntänyt. Arvostus harvoin tulee tyhjän takia, ja tämä kokoelma todistaa että ash ei ole mikään yhden hitin ihme.
No niin, itse levyyn. Itse omistan ashin kaikki levyt, ja tämän kokoelman hankin lähinnä siksi että se lähti halvalla. Levy palautti kuitenkin mieleeni monia hyviä muistoja joita ashiä kuunnellessa olen kokenut vuosien varrella. Ja pitipä taas kaivaa ne ashin vanhat levyt esiin ja kuunnella ne muutkin "hitit" jotka eivät kokoelmalla ole. Minusta Bändin toinen levy Nu-Clear sounds oli todella hyvä aikoinaan, mutta sen kaikki single-lohkasut oli kehnoja. Kokoelmasta jään kaipaan Nu-Clear Soundsin mahtavia "balladeja".
Cosmic debris-kakkoslevy kuuluu osastoon "kuuntelee pari kertaa mielenkiinnosta". Löytyy siltäkin muutama todella hyvä biisi kuten coveri warmer than fire, kaunis nocturne ja the sweetness of death by the obsidian knife.
Että sellasta, iha kelpo plätty.
Burn Baby Burn..!
Artistihaku
Artisti