Levyarvio

Brendan Benson: My Old, Familiar Friend

**---
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

kipinahepo kommentoi 14.10.2009:
Pisteet: ****-
Taas upea levy Brendan Bensonilta! Biisit ovat (lähes) täydellisiä pop-kappaleita, sellaisia joita monet artistit koittavat koko uransa säveltää, siinä onnistumatta. BB:n tapauksessa koko homma tuntuu niin luonnolliselta, etten usko miehen tuskailleen kauaa kappaleittensa kanssa. Toisilta homma sujuu luonnostaan, toisilta ei.
Alkuun bensonit levyt ovat aina tuntuneet heppoisilta "iha kiva" -musalta, mutta aina on ollut jokin koukku jossain biisissä joka pakottaa kuuntelemaan levyä uudestaan ja pikkuhiljaa koko levy aukenee ja pian sitä jo ylistetään BB:n nimeen käsi sydämellä!
Varmasti halutessaan voi löytää tältäkin levyltä vaikutteita ties keneltä veteraanitason muusikolta. The Beatles on mielestäni ollut aina läsnä Bensonin musiikissa, mutta mistään kopioinnista ei missään tapauksessa voida puhua.
Toiset tykkää toiset ei, mutta onneksi makuasioista voi väitellä! Faktat on faktaa, ketä kiinnostaa, mutta se mikä on hyvää musaa ja mikä ei, on loputon, erittäin hauska, väittelyn kohde.
Okei, Macca on tehnyt kourallisen hyviä biisejä, Bowie puolen tusinaa, Costelloa en ymmärrä alkuunkaan, ja Lemonator, siinäpä hyvä esimerkki kuinka yritetään oikein yrittämällä tehdä kunnon poppia. Siinä missä voin nähdä Bensonin rämpyttävän hyväntuulisesti uutta musiikkia joka kumpuaa jostain hänen sisäisestä musiikillisesta aarrearkustaan, niin samaan aikaan Kurki hakkaa päätään seinään, ja miettii miksei ulkomailla ketään kiinnosta lemonator, eikä pahemmin kotimaassakaan.
Tässä vaiheessa on varmaankin kaikille selvää, että Brendan Benson on itselleni lähes jumal-olento, jonka rinnastan samalle tasolle Elliott Smithin ja Jason Lytlen kanssa. Mutta toisin kuin edellä mainitut herrat, Bensonin laatu on pysynyt rautaisena kautta miehen levytysuran.
Hyvä levy, sanoinko sen jo?!!?

ps. jos joku harkitsee levyn ostoa, niin hankkikaa ihmeessä spessu-versio. Bonus-kipaleet ovat täyttä rautaa!!!
Artistihaku
Artisti

Brendan Benson

Levyarviot

Livearviot