Levyarvio

Linkin Park: Meteora

**1/2--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 11.06.2004:
Pisteet: *****
Yhtä loistava kuin edeltäjänsä, pakko myöntää. Samaa huutamista, mutta se ei haittaa lainkaan. Se on vain hyvä, siihen on aina mukava purkaa vihaansa. Erityisesti Faint ajaa sen asian, vaikka ei olekkaan lempikappaleeni kyseiseltä albumilta. Chester huutaa mahtavasti ja Mike räppää. Täydellistä musiikkia. Breaking The Habit osoittaa myös, että kyllä jätkät osaavat muutenkin kuin huutamalla laulaa, ja soittaa rauhallisemmin. Paras kappale on Numb, sen ansiosta bändiin tutustuinkin. Kuullessani sen lainasin levyn kaveriltani ja siitä se lähti. Minun oli pakko hankkia se ja muut levyt itsellenikin, ja nyt ne kaikki löytyvät levyhyllystäni. Mutta, myös Lying From You, Don't Stay ja From The Inside ovat loistavia. Kaikki ovat tietenkin, mutta ne ovat mielestäni parhaat. Suosittelen todellakin tätä levyä, erityisesti todella hyvän nu-metalin ystäville ja vihaisille ihmisille.
Nimetön kommentoi 17.06.2004:
Pisteet: *****
siis maailman paras!! Breaking the habit on kaikkein paras kappale, mitä oon kuullu niinku puoleen vuoteen.... osaan sen jo ulkoa... mut nyt ajattelin tänään mennä ostaa ton meteoran.... ;)
Nimetön kommentoi 13.08.2004:
Pisteet: *****
linkin park on siis yksinkertasesti maailman paras pändi ei siis oo parempaa miun lempipiisejä on ne kaikki mut erityisesti hit the floor,dont stay,from the inside ja easier to run..niiko tossa aikasemmi joku sano,chester osaa huutaa ja varsiki laulaa sil on nii hyvä ääni ja mike osaa rapata..ei siis tuu päivästä mittää ellen oo kuunnellu lp:tä.ihmeellistä on kyllä se,ettei miun kaverit tykkää linkin parkist!!!!!!!siis olis nii paljo kehuttavaa lp:stä mut ei oo tilaa miust vaa yksikertasest tuntuu et mie oon sen isoin fani:)
LINKIN PARK ROCKS!!!
Nimetön kommentoi 13.08.2004:
Pisteet: ****1/2
LInkin park tekee ennen kuulumatonta musaa joka on miksattu huippuunsa
Nimetön kommentoi 05.09.2004:
Pisteet: **1/2--
Jos Linkin Park on jonkun raukkaparan mielestä parasta, hän tuskin on kuullut riittävästi eri musiikkia.
Tämä on vain keskivertoa(vaikkakin, myönnettäköön, hyvin tuotettua) valtavirta-uusmetallia. Avartakaa mielenne.
Nimetön kommentoi 03.11.2004:
Pisteet: *****
ihan sairaan hyvin luokitellut biisit!!!
Vaikka olen fani, en vain sen takia anna 5 tähteä, vaan kappaleet ovat hyvin suunniteltuja!!!
Nimetön kommentoi 08.01.2005:
Pisteet: *****
Linkin Parkin biisit on tehty kestämään, eivätkä sanat ole sitä tavallista kiroilu-haukkumis-massaa.
Eräs arvostelija sanoi LP-fanien kuunnelleen liian vähän erilaista musiikkia. Ainakaan minun tapauksessani se ei pidä paikkaansa. Olen kuunnellut todella paljon musiikkia kiitos hyvin musikaalisen isäni. Soittimessani on pyörinyt valehtelematta jokaisen genren levy, vaikka vain murto-osa niistä on saanut jäädä levyhyllyyni. Linkin Park on yksi osa näistä hyllyyn päätyneistä.

Joku saattaa luulla Linkin Parkia vain tavalliseksi nu-metal-yhtyeeksi. Näin ei kuitenkaan ole. Meteoralta löytyy kauniita huiluja ja muita erikoisempia instrumenttejä, jotka tuovat sen juuri sopivan ja täydentävän lisän levylle.

Linkin Park on elämäni bändi.
Nimetön kommentoi 23.02.2005:
Pisteet: *****
Mahtava bändi,Linkin park on ihan ykkönen ainakin minun elämässä!:D eka kertaa kun ensimmäinen levy hybrid theory ilmestyi lainasin sen kaverilta ja tykästyin niin paljon biiseihin ja bändiin joten kuuntelimpa levyn 11kertaa läpi sinä päivänä!:D kaikki levyt löytyy hyllyltä ja fani kamaa riittää.Mike on ihan ykkönen ihana namu mussukka!;D niin joku puhui tuossa siitä huilusta niin se on japanilainen huilu.:) mut todettakoon Linkin park on minun suosikki bändi AINA!:) Realfan 4ever!:D
Nimetön kommentoi 21.03.2005:
Pisteet: *****
Vaikka arvostelija antoi levylle vain kaksi ja puolia tähteä, niin olen siinä mielessä samaa mieltä, että Hit The Floor Ja Nobody´s Listening ovat ehdottomasti hyviä kappaleita. Varsinkin nämä kaksi biisiä ovat jakaneet mielipiteet tehokkaasti. On hienoa, että joku osaa niitä arvostaakin, koska hienoja biisejähän ne molemmat ovat.
Nimetön kommentoi 26.03.2005:
Pisteet: *****
Linkin parkin meteora levy on hyvä, mutta odotin sen olevan parempi kuin hybrid theory.Ensimmäinen levy oli parempi, mutta meteora on ihan hyvä.Linkin parkin fanina sanoisin Linkin parkin olevan hyvä.Linkin park voittaa musiikkigaaloista palkintoja.Linkin park voi
frozenmoon kommentoi 01.10.2005:
Pisteet: ***1/2-
Niin. Linkin Park on osoittanut hyvää Nu-metallia ja ollut erittäin suosittu ympäri maailmaa. Meteora oikeastaan jatkuu samalla tyylillä kuin Hybrid Theory. Musiikillisesti nämä levyt ovat kuin identtisiä, mutta Meteorasta ei tee klassikko ainesta kuin Hybrid Theorysta. Hyvää tästä levystä löytyy aika paljonkin, esimerkkinä tämä räjähtävyys ja agressio Meteoran kappaleissa, joita tapaa myös Hybrid Theoryn kappaleissa. Sama rap tyyli jatkaa samalla tavalla tässä levyssä, en pidä rapista itse kyllä yhtään, mutta se kuulostaa Linkin Parkissa oikein hyvältä ja rennolta kuunneltavalta.
Meteora jaktaa siitä mihin jäätiin Hybrid Theoryssa, argressiivinen Nu-metal kuulostaa hienolta Linkin Parkin suusta. Meteorassa ei ole samaa klassikon ainesta, mutta hyväähän tämä loppujen lopuksi on.
nt kommentoi 11.12.2005:
Pisteet: ****1/2
Mielnkiintoni alkoi alunperin Hybrid Theorysta, mutta Meteora on aivan yhtä loistava. välillä on vaikea päättää kumpaa kuunnella. Ennen kuuntelin milloin mitäkin, mutta kuullessani ensimmäistä kertaa Linkin Parkia, se osui suoraan sydämeeni, kappaleet ovat loistavasti toteutettuja ja jättävät jostakin syystä aina hyvän mielen ja saavat hymyilyttämään, vaikka usein kappaleet ovatkin jokseenkin murheellisia. Tälläkin hetkellä koneellani soi Meteoran Somewhere I Belong, mistä on tullut viimepäivinä yksi suosikki kappaleistani. Breaking the Habit on myös erinomainen, ja on esimerkki samalla, että LP ei todellakaan ole aina pelkkää huutamista. Numb iski myöskin suoraan suisikkeihini, ja levyn saatuani kuuntelin sitä yhtenään. Meteora on loistava levy, enkä osaa sanoa vieläkään, mikä kaikista levyistä on paras, sillä kaikissa on suosikkejani. Asiaan vaikuttaa myöskin se, että Fani minusta tuli vasta noin puolivuotta sitten, siksi en ole osannut kyllästyä yhteenkään kappaleeseen vieläkään.
Artistihaku
Artisti

Linkin Park

Levyarviot

Livearviot