Levyarvio

Kovenant: Seti

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 12.06.2004:
Pisteet: **1/2--
Kovenant on mielestäni mennyt todella huonoon suuntaan verrattuna vielä animatronicciin jossa oli jylhä ja aivan uskomaton äänimaailma. Vaikka olen kuunnellut levyä nyt monta kertaa ympäri ja ämpäri niin en ole vielä mitään tolkkua tästä löytänyt. Itse pidin Animatronicci parhaina koskaan julkastuina albumeina, mutta S.E.T.I löi minut täysin maahan kuunneltuani hetken. Kiitos.
Nimetön kommentoi 17.08.2004:
Pisteet: ****1/2
Kuulin ensimmäisen kerran kovenanttia viime vuonna. Biisi oli The Birth of Tragedy animatronicilta ja rakastuin HETI! sitten sain levyn ja faneus oli taattu :) sitten tuli seti ja suoraan sanoen.. rakkaus syveni entisestään. Mutta tietysti täytyy myöntää, että animatronic ja seti ovat ihan erilaisia tyyliltään. Mutta seti teki vaikutuksen. Luultavasti paras biisi kovenantilta sanoituksien ja melodian osalta Via Negativa setiltä. Mutta setin jälkeen olen metsästänyt kovenantin vanhempiakin albumeja ja yhtye jaksaa aina yllättää, sillä se on loistava! joka osalta!
Nimetön kommentoi 01.12.2004:
Pisteet: ****1/2
Olen seurannut Kovenantia jo silloin muinoin kun bändi oli vielä Covenant, ja kerrankin löytyy "bläkkis"-bändi joka on kehittynyt musiikillisesti samaa tahtia makuni kanssa. Kukapa sitä jaksaisi vuosikausia kuunnella tai sen puoleen soittaakaan irvihampaista synkistelyä.. Kaikenlaiselle musiikille on hetkensä. Seti, ja jo pari aiempaa levyä ovat olleet Kovenantilta jatkuvaa parannusta, odotan taas uudella innolla seuraavaa kehitysaskelta! Vaikka Seti:ssä on selvästi kuultavissa, minkä bändin levy on ollut säveltäjän levylautasella viimeksi, ei se menoa haittaa. Loistavaa, vaikka ei ihan Arcturuksen veroista menoa kuitenkaan..
Nimetön kommentoi 16.03.2005:
Pisteet: *****
todella hienoa ja upeaa musiikkia! saan kaikkea mielenkiintoista päähäni sitä kuunnellessa! mahtava bändi ja mahtava levy tämä seti!!!
Artistihaku
Artisti

Kovenant

Levyarviot