Levyarvio

Garbo: Revolucination

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***--

JariJ kommentoi 05.02.2004:
Pisteet: ***--

Garbo jatkaa uusien tanskalaisten rock-b√§ndien nousua maailmankartalle. The Raveonettesin, Mew’n ja Kashmirin jalanj√§lki√§ kelpaa seuratakin, mutta ilman niiden taustatukea tuskin monikaan Garboa edes huomaisi. Revolucinationilla ei pankkia viel√§ r√§j√§ytet√§, sill√§ toisin kuin tunnetummat maanmiehens√§, ei Garbo ole onnistunut kirjoittamaan levylleen kovinkaan montaa tarkastelua kest√§v√§√§ kappaletta. Sen sijaan Revolucinationin vahvuudet l√∂ytyv√§t mureassa √§√§nimaailmassa ja eritt√§in timmiss√§ soittopuolessa. Yksinkertaisiin biiseihin Garbolaiset ovat kehitelleet pieni√§, mutta toimivia soitannollisia jippoja, jotka peitt√§v√§t alleen paikoittaisen sis√§ll√∂llisen onttouden. Erityismaininnan t√§ll√§ saralla ansaitsee laulava bassotaiteilija Tomas H√łffding, jonka juoksutukset ja rytmikuviot seikkailevat v√§lill√§ jazzin puolella.


Levyn alku on lupaava. Kiireett√∂m√§ll√§ tremololla k√§ynnistyv√§ Reservations kasvaa loppuaan kohti vallattomaksi sooloilumyr√§k√§ksi, jonka ulkopuolinen tuottaja olisi varmasti saksinut pois. Onneksi Garbon heput ovat Tanskanmaalla saavuttaneet sen verran kovan aseman, ett√§ heid√§n on annettu itse kantaa Revolucinationin tuotantovastuu. Kun Garbon verev√§√§ tuotantoj√§lke√§ vertaa saman puljun kotimaisiin vetureihin, The Rasmukseen ja 22-Pistepirkkoon, on ero huomattava – ja valitettavasti tanskalaisten eduksi. My√∂s singlelohkaisu Won’t Be In Your Way sykkii hyv√§ll√§ intensiteetill√§, mutta sitten levy l√§ss√§ht√§√§. Garbon ideakaivon kuivumisesta kertoo kahteen kertaan esitetty Quiet Is The New Loud-tylsimys ja ponnettomat balladit Butterflyn tyyliin. On todellinen harmi ettei Revolucinationin veto kest√§ loppuun asti, sill√§ Garbon hullunkiiltoisista silmist√§ paistaa selke√§ lahjakkuus.
Artistihaku
Artisti