Levyarvio

Stone Temple Pilots: Thank You

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

Nimetön kommentoi 05.12.2003:
Pisteet: ****1/2
Kertakaikkisen hienon orkesterin hieno testamentti. Suosittelen kaikille jotka eivät bändin koko tuotantoa omista hankkimaan tämän (miel. dvd:llä varustettuna) kokoelman. Varsinkin dvd:n livepätkät osoittaa kuinka kova bändi oli kyseessä silloin kun lavalle pääsi eikä dvd aiheuta kuin muutaman euron lisähinnan jolla saa kolmisen tuntia lisämatskua.
miscage kommentoi 16.03.2005:
Pisteet: *****
Thank You on kokoelmana viiden tähden paketti. On eri asia, mitä mieltä bändistä on, mutta kokoelma on todellakin "kiitos ja kumarrus" yhtyeen kannattajille, ja toimii samalla loistavana tutustumispakettina tähän upeaan rock-bändiin. Paketti sisältää epäkronologisessa järjestyksessä yhtyeen suosituimpia kappaleita esittävän levyn, sekä täydellisen bonus-dvd:n. DVD ei ole perinteinen kylkiäislätty muutamine videoineen, vaan täysverinen dvd-julkaisu, sisältäen kaikki yhtyeen musiikkivideot, paljon hyvälaatuista livemateriaalia, bootlegejä sekä mm. kuvagallerian. Thank You on siis pakollinen hankinta faneillekin, jo pelkän dvd:n takia, eikä mahtava, ennenjulkaisematon kappale "All In The Suit That You Wear" ainakaan vähennä kokoelman arvoa. Tässä kohtaa emme edes voi syyttä rahastuksesta, koska paketin saa normaalilevyn hinnalla. Kiitos STP!!!
Artistihaku
Artisti

Stone Temple Pilots

Levyarviot