Levyarvio

Anathema: A Fine Day To Exit

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

sepe kommentoi 05.12.2004:
Pisteet: ****-
AFDTE ei aivan lunastanut niitä lupauksia, jotka edellinen albumi Judgement jätti. Täydellisen levyn jälkeen on toki vaikea pistää paremmaksi, vaikka on niitäkin joiden mielestä juuri tämä Anathema-julkaisu on se "maailman paras pitkäsoitto". Omasta mielestäni tämä levy ei ole kuitenkaan niin tasaisen loistokas ja vangitseva kuin edeltäjänsä.

Mukana on (taas) aivan uskomattoman hienoa tunnelmaa ja verrattoman kaunista musiikkia. Viimeistään tämän levyn aikoihin Anatheman yhteydessä ruvettiin puhumaan paljon Radioheadistä, ja muutaman kappaleen kohdalla tämän kyllä ymmärtääkin. Totuus on kuitenkin se, että Anathema painii Radioheadiä raskaammassa sarjassa. Ehkä juuri siksi bändi tuskin tulee koskaan tavoittamaan miljoonayleisöjä.

Eriävä mielipide: Tietyllä tapaa Anathema yhä muistuttaa noista menneisyyden "möröistään". Se ei ollut 'helppoa' kuunneltavaa silloinkaan, ei edes örinäheviyleisölle. Hankipa käsiisi Pentecost III ja yritä löytää se sama Anathema, joka levytti A Fine Daynkin. Ne jotka pääsevät pintaa syvemmälle löytävät vanhassa Anathemassa kaunottaren ja hirviön samassa paketissa.

Levyn suurimmat helmet: Release, Leave No Trace, Panic, A Fine Day To Exit.

Jos katsot ymmärtäväsi musiikkia pintaa syvemmältä, mene ja osta tämä levy huoletta. Veikkaan että muutaman päivän päästä olet taas kädet täristen levykaupassa etsimässä tätä elämääkin parempaa huumetta.
Artistihaku
Artisti