Levyarvio

Nick Cave & The Bad Seeds: The Videos DVD

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 15.06.2004:
Pisteet: ****1/2
Rothin arviota voisi kommentoida silleen, että Boatman's Callia pidetään aika yleisesti miehen päätyönä...esim. Herra Cave on näin asian ilmaissut. Eli mistään välityöstä ei todellakaan ole kyse...makuja on tietysti monia, mutta itseni mielestä ne edustavat tuollakin kokoelmalla ehdotonta parhautta. Mutta hieno kattaus Caven videoista jokatapauksessa....
MikaR kommentoi 15.06.2004:
Pisteet: ***1/2-
Olemme nähtävästi lukeneet eri haastatteluja ja kuulleet eri kommentteja, sillä itse muistan Caven dissanneen voimakkaasti ja mielestäni vähän liiaksikin Boatman's Call levyä, etenkin No More Shall We Partin jälkeen.

No, joka tapauksessa omasta mielestäni Boatman's Call on turhan yksipuolinen ja hieman väsyneen tuntuinen albumi. Haluan kuitenkin vielä korostaa, että huonoa levyä Cave ei ole tähän mennessä tehnytkään.

Tässä vielä herran omia mietteitä muutaman vuoden takaa eräästä haastattelusta:

"My lyric writing reached some sort of hysterical crescendo about the time of The Boatman's Call, reporting what was going on in my life in the most melodramatic way; ordinary stuff magnified to heroic proportions. And I find it very difficult to listen to that record now because of that." He thinks that, in many ways, it is quite a beautiful record and that he'd probably like it if he hadn't made it himself "but. . . sometimes it sounds like the moaning of a dying insect."
JariJ kommentoi 11.08.2004:
Pisteet: ***1/2-
Välityö tai ei, Boatman's Call on mielestäni Caven paras levy. Itse DVD on varsin keskinkertaista tasoa, mukaan olisi aivan hyvin voinut liittää myös No More Shall We Partin ja Nocturman videot. Eikä joku live-pätkäkään oli pahaa tehnyt... eli paljon parempaan pakettiin olisi ainekset ollut helposti saatavilla.
Artistihaku
Artisti