Levyarvio

Yö: Kuolematon

*1/2---
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 24.02.2005:
Pisteet: ****-
Mielest√§ni Y√∂n ja samalla koko Suomirockin paras levy ikin√§ on vuonna 1983 julkaistu Varietee. Vaikka tulisi kuinka monta Joutsenlaulua tai Rakkaus on lumivalkoista, en aio mielipidett√§ni muuttaa. Enk√§ voisikaan. Mutta nyt uudella levyll√§√§n Kuolematon, on Y√∂ l√§hemp√§n√§ Varieteeta kuin uskoisikaan. Olin valmis kuuntelemaan levy√§ samaan tapaan kuin sen edelt√§j√§√§kin: tiedossa tuttua ja turvallista, ‚ÄĚisoa Y√∂t√§‚ÄĚ, jossa on v√§h√§n keski-ik√§istyv√§√§ rockia ja paljon paatosta. Mutta kuinkas k√§vik√§√§n. Kitarat ja Ollin √§√§nen nuoruus yll√§ttiv√§t takavasemmalta. Levyn saatuani en laskenut sit√§ k√§sist√§ni tai siis cd-soittimestani kolmeen p√§iv√§√§n. Kyll√§h√§n levylt√§ l√∂ytyy v√§h√§n sit√§ iskelm√§hk√∂ist√§ rockia (kuten nimibiisi) ja paatosta (kuten sinkkubiisi Rakkauden vahvistama), mutta my√∂s paljon muuta. Ja se muu on kuin jatkoa Varieteelle.Avausraita hämää alussa hauskalla humppakompilla, mutta kertosäe kertoo jo ihan jostain muusta. Tarttuva melodia ja Jussi Hakulisen tutut koskettavat sanat johdattavat tietä uudelle loistavalle Yön levylle. On suuri onni tälle niin tälle bändille kuin koko rocklyriikalle, että Hakulisen ja Yön polut ovat jälleen muutama vuosi sitten kohdanneet. Tällä levyllä Jussi palaa bändiin myös yhden biisin verran solistiksi. Nousevan auringon valoon on Jari Latomaan sävellys ja Jussin oma sanoitus. Biisi sinänsä ei poikkea levyn linjasta. Ehkä laulajat ovat tyylillisestikin lähentyneet vuosien saatossa. Jokainen saa rakastaa ja Pettävällä jäällä ovat sitä rockaavampaa Yötä, jota fanit ovat peräänkuuluttaneet jo muutaman levyn verran.Levyn p√§√§tt√§√§ balladi Yhden y√∂n tarinat, jota kuultiin keikoilla jo viime vuoden puolella. Rauhoittava lopetus hienosti rockaavalle levylle. Teksti kuvaa hyvin orkesteri-Y√∂n tarinaa: ‚ÄĚSill√§ laulujen tie, minut kauaksi vie ja sen ilon koitan s√§ilytt√§√§.‚ÄĚ Ilo on s√§ilynyt, vaikka paljon on ehtinyt tapahtua b√§ndin l√§hes 25 vuoden historian aikana. Lis√§√§ lauluja ja niiden tuomaa iloa toivoo allekirjoittanut.
Artistihaku
Artisti

Yö

Levyarviot

Klassikko