Levyarvio

The Knob: Something For Nobody

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Kingwood kommentoi 02.06.2005:
Pisteet: *****
Tämä levy meni meikäläisellä All time TOP 5 listalle. Senverran kauan odottelin poikien pitkäsoittoa, ja pelonsekaisin tuntein sen levysoittimeen laitoin.

Jo ensimmäisen kappaleen jälkeen tiesin olevani koukussa, The Knob lunastaa kaikki odotukset tällä pitkäsoitollaan ja ei jätä ketään kylmäksi!

Aikaisempaan tuotantoon verrattuna The Knob on löytänyt astetta vakavemman otteen ja varsinkin laulusuorituksessa on huikeaa parannusta. Itse olen aina diggaillut Tapanin "tarinallisesta" mutta kuitenkin jollainlailla yleismaailmallisesta tavasta ilmaista asiat niin että sieltä löytää jotain joka myös henkilökohtaisesti koskettaa kuulijaa.

Something for nobody on nimensä mukaan "Jokaiselle ei mitään" eli Punkmusiikin fanit eivät tule pettymään tähän julkaisuun. Vaan saavat varmasti rahoilleen vastinetta. Levyltä löytyy jokaiselle oma suosikkikappale. Oma Top 3 näyttää tällähetkellä tältä

1. Backstabber
2. Irony Scene
3. Armageddon

Bubbling under:

Loput biisit.


Levy on sinänsä harvinaislaatuisen hyvin rakennettu, että sieltä löytyy niin monenlaista, että omat suosikkikappaleeni ovat vaihdelleet päivästä riippuen.

Kansitaide on Kokkolalaisen? Risto Dahlmanin käsialaa ja tuo oman lisän levyn astetta synkempään ajatusmaailmaan. Kontrasteja levyltä löytyy. Loser Goonie kappaleen veikeä ska-rallittelu herättää kylmät väreet siinävaiheessa kun kuulet mistä siinä loppuviimein letkeästi lauleskellaankaan...myös poopypants kappaleen jälkeinen "attention" ilmoitus saa kuuntelemaan kappaletta tarkemmin ja miettimään, "mitä siinä oikeasti sanotaankaan" Kappaleet saavat täysin uuden merkityksen mutta säilyttävät silti kiinnostuksensa.

Levystä ei ole huonoa sanottavaa. <---piste

(Huom ylläpito)

ps: Yhtyeen kotisivut löytyvät muuten osoitteesta

http://www.theknobband.net

hiljattain saivat tuon domainin käyttöönsä.
kaasunaamari kommentoi 26.07.2005:
Pisteet: ***--
hehe sama "kingwood" jäbä hehkuttamas tätä levyy jokapuolel, ota iisisti! joo iha jees levy, perus poppista. ei saa mussa aikaseks oikeestaa mitää sen vahvepmia reaktioita. Tosin oma maku menee (punkissa) sinne vähän rankempaan/räkäsempää/asenteellisempaan suuntaan. meh, ihan kiva mut on the knob tehnyt parempia biisejä, ep:t toimivat kokonaisuuksina paremmin.

("I manage to fuck up like george W bush", tai miten se laini meneekään o aika nolo. olisvat edes valinneet jonku vähä vaikeemman maalitaulun)
Artistihaku
Artisti

The Knob

Levyarviot

Livearviot