Levyarvio

Black Sabbath: The Best Of

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *----

toniL kommentoi 01.07.2005:
Pisteet: *----
Heti alkuun on syytä korostaa että itselläni ei ole yhtään mitään Black Sabbathia vastaan, vaan kyseessä on todennäköisesti maailman ylivoimaisesti kovin ja vaikutusvaltaisin hevibändi. Tämä Best of -julkaisu sen sijaan on erinomaisen turha levy. Myöhemmistä levyistä joissa Tony Martin hoitelee laulajan hommia olisi vonutkin jonkilaista koostetta muodostaa, mutta Sabbathin alkupään tuotanto ei kertakaikkiaan sovi ollenkaan tällaiseen "hittipotpuri"-formaattiin vaan kyseiset albumit on koettava kokonaistaideteoksina, ilmiö jota nykyään niin kovin vähän enää näkee. Lisäksi ihanan tylsästi albumeittain läjätty kappalejärjestys ja vieläpä se että kaikilta levyiltä Born Againiin asti on pitänyt joku kappale mukaan tunkea kielii siitä että tässä hommassa ei ole ollut minkäänlaista musiikillisia tavoitteita.

Jos jonkinlainen Greatest Hits -kokoelma Black Sabbathin alkuajoista kiinnostaa silti kovasti, niin halvemmalla luultavasti vielä voi löytää jostain We Sold Our Soul For Rock'N'Roll -kokoelman. Siinä ne tärkeimmät biisit kuitenkin ovat ja Never Say Die ja Technical Ecstasy -levyiltäkään ei ole vielä mukana yhtään biisiä, mikä on laskettava ihan puhtaasti ansioksi tähän uudempaan tekeleeseen verrattuna, niin kova kun oli tason lasku kyseisissä levyissä.
Artistihaku
Artisti