Levyarvio

Franz Ferdinand: You Could Have It So Much Better

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

dbgirl kommentoi 15.03.2007:
Pisteet: ****-
Ennen kuin olen edes pistänyt levyn soimaan, levynkansi herättää mielenkiinnon. Tyylikäs ja omaperäinen, ei mikään tylsä bändikuva.

Levyn aloittava aloittaa reippaasti ja kierosti. Sekä musiikillisesti että lyyrisesti. Tätä seuraava hieman pudottaa maahan, on tylsä peruspop/rockrenkutus, vaikka ei mikään huono silti ole. Jotain koukuttavia juttuja siinäkin on. Tämän biisin musavideo on onneksi yllättävä ja hauska. sitten onnistuu jälleen. Jälleen reipas ja kiero ote. on rauhallinen ja kauniin melodinen biisi. "I love the sound of you walking away"-säe kuitenkin tuo lämpöisyyteen jäätävää ironiaa. on rautalankaa modernilla ja punkmaisella otteella. Iskee päähän lekalla, mutta ei aiheuta negatiivisia musiikillisia kuhmuja. on hieman iskelmänoloinen ja kaunismelodinen. on rauhallinen ja beatlesmainen sekä loureedmainen, todella kaunismelodinen pianoballadi. Valitettavasti seuraavaksi tulee yhdentekevät neljä biisiä ( [vaihtelevatempoinen], , [jossa on mielenkiintoinen laulutapa ja kitara], levyn nimikkobiisi [jossa laulaja kuulostaa hetkittäin pelottavasti Iggy Popilta]) jotka eivät kuitenkaan ole mitään huonoja biisejä, ne vain ovat hieman liian tavanomaisia. Onneksi levyn päättävät iki-ihanat ja . Ensinmainitussa on kaunis akustinen kitara pianon kera. Kaunistunnelmainen. Viimeksimainittu saa tanssijalan vipattamaan oikein kunnolla! Selkeästi omaperäinen biisi, jossa on myös nerokkaat sanat. Iskevä rytmi. Loppu kuitenkin yllättää täysin. Mutta sitäpä en kerrokaan...saatte kuunnella aivan itse!