Levyarvio

Sigur Ros: Takk

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Pezcu kommentoi 16.11.2005:
Pisteet: ****-
En nyt kajoa itse levyyn, kommentoin vain arvion nykyajalle surullisen tyypillist√§ maailmankatsomuskettomuutta. Nyky√§√§n on tosiaan trendikk√§√§mp√§√§ tuomita Sigur R√≥s taidekouluja k√§yvien naiivien p√∂yt√§laatikkorunoilijoiden musiikiksi, kuin oikeasti suhtautua jokaiseen levyyn uusin korvin ja avoimin mielin. Tai edes jotenkin muutoin kuin l√§ht√∂kohtaisen kyynisesti, "aavistellen" jotain "magian kaikkoamista". Hyvin tosiaan sanottu, ett√§ n√§in tapahtuu b√§ndin YMP√ĄRILL√Ą; taide on taidetta vasta kun se vastaanotetaan. Minulle Sigur R√≥s edustaa populaarikulttuurin sis√§ist√§ kapinaa, ja tietysti kapinan viimeisiin vaiheisiin kuuluu aina konservatismin vasta-aalto, kun radikaalisti uuden ajatuksen ensimm√§iset automaattisen kemialliset reaktiot laimenevat.
airplanes kommentoi 17.11.2005:
Pisteet: ***1/2-
nojaa. tuosta trendikkäästä nyt sen verran ettei tässä nyt oikeasti ota kohta selvää että kumpi on trendikkäämpää: sigur rosin tyyppiset post-rock bändit vaiko niiden haukkuminen. erään toisen nettilehden foorumeilla haukuttiin plain faden debyytti lyttyyn perustein "trendikästä taidepaskaa jollaista kaikki tekee nykyään".
kaikkiko? ei tule suomessa montaa bändiä mieleen: magyar posse, plain fade ja black chaplin.

mitä levyyn tulee, niin olen arvostelijan kanssa aika pitkälle samoilla linjoilla. Eihän tässä haukuttu minun mielestäni bändiä taidehömpäksi vaan sanottiin että jos bändi ei uudista soundiaan, se alkaa vähitellen käydä tylsäksi. hyviä sävellyksiä takkilta kyllä löytyy, mutta kokonaisuutena se on mielestäni liian hajanainen ja heikko. ja niitä jousia olisi voinut karsia reilusti.
sorden kommentoi 21.08.2006:
Pisteet: *****
jos ( ) jää sinulle etäiseksi niin voi jo puhua täydellisestä ymmärtämättömyydestä. samasta puusta karisee peilijäälle mädäntyneitä lehtiä musiikkiarvostelun muodossa.
paha olo tulee lukiessa ennustaja polskinia, jonka kristallipallo on kuivatettu ja sokeroitu naudanvatsalaukku.
musa-addikti kommentoi 29.01.2008:
Pisteet: *****
Sigur Róssilla ei ole minun mielestä mitään syytä vaihtaa radikaalisti linjaa, tämä toimii. Takk on sitä paitsi uskomattoman hyvä levy, yksi parhaista 2000-luvulla tehdyistä levyistä.
Artistihaku
Artisti