Levyarvio

Korn: Untouchables

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 26.02.2004:
Pisteet: *****
Huippu levy (Vaati kyllä aika paljon aikaa että sisäisti tuon levyn)
Nimetön kommentoi 31.05.2004:
Pisteet: ****-
Kevyt,melodinen ja saatanan tuotettu. Hyvä, mutta onneksi uusimalla palattiin takaisin kunnon räyhäämiseen.
Nimetön kommentoi 01.07.2004:
Pisteet: *****
Uusi albumi Untouchables on sanoinkuvaamattoman vaikuttava lisäys Kornin tuotantoon. Lähes jokaisessa kappaleessa on lähes täydelliset kertosäkeet ja melodiat. Laulu on tullut melodisemmaksi kuin koskaan jos vertaa ensimmäiseen albumiin joka on suurin osin huutoa ja kuiskailua. Albumi on uudella tavalla tarttuvampi, joka sopii myös erilaisille kuuntelijaryhmille. Levyllä ei ole enää saman laisia välikappaleita joita ei oikein kappaleiksi voisi sanoa kuten Issuesissa, joka oli ehkä Kornin heikoin albumi. Untouchables oli siis kannattava ostos!
SamuelRaggy kommentoi 14.07.2004:
Pisteet: **1/2--
Hirveä pettymys. Tuotantopuolella homma toimii, soundit ovat vahvemmat kuin millään muulla levyllä mitä olen kuullut mutta itse sävellykset: Sekavaa ja todella onttoa. Issuesin lähes joka biisissä toistuva säkeistö-kertosäe-säkeistö-kertosäe-hiljennös-junttaus-kertosäe-kertosäe rakenne on sentään saatu karistettua eivätkä biisit etene niin toivottoman ennalta-arvattavasti. Pari helmeä levyltä sentään löytyy, "Here To Stay" ja "Blame", tosin nekin jäävät vanhojen huippubiisien kuten "Faget"in jalkoihin pahasti. Tämä bändi sentään teki Life Is Peachyn!! Eihän tälläiseen ole tyytyminen.
Nimetön kommentoi 13.11.2004:
Pisteet: *****
Mielestäni Kornin paras levy.Follow The Leader oli aika roskaa(muutama kipale joita jaksaa edelleen huudattaa mutta yleisesti ottaen pettymys,ei ole aivan sitä itseään) eikä ensikuulemalta olisi välttämättä tunnistanut edes Kornin tuotannoksi(paitsi että Davidsin äänen kyllä tunnistaa koska tahansa:)Olen omistanut kyseisen levyn sen ilmestymisestä asti eikä kyllästymisen merkkejä ole näkynyt.Kaikenkaikkiaan aivan uskomattoman mahtava lätty!
ansaari kommentoi 10.02.2005:
Pisteet: ****-
Erityismaininta upeista taustalauluista jäi pois aiemmista kommenteista, joten hehkutan nyt niitä. Tällä levyllä saattoi ensimmäistä kertaa kokea kolmen, jopa neljän Davisin yhtäaikaisen laulun aiheuttamaa harmoniaa, joka sopii tähän raskaaseen äänimaailmaan kuin sialle kiikarit (eli hyvin). Ja kappale Thoughtless on onnistuneimpia hittejä yhtyeellä mielestäni. Jos yksi kappale pitäisi tältä levyltä kuulla niin se olisi Thoughtless. Yksi tähden menetys johtuu siitä, että vaikka tuotanto ja sävellykset ovat kohdallaan ja laulussakin on menty eteenpäin, tunnelma ei siltikään ole niin väkevä kuin Issuesilla, jonka yhteen menoon läpi kuunteleminen vetää pakostakin hiljaiseksi ja pakottaa ajattelemaan sellaisia, mitä ei äiteen ja iskän kuullen uskalla mainita. Ahdistava kokemus, jollain lailla vaan niin helvetin hieno sellainen!
Artistihaku
Artisti

Korn

Levyarviot

Klassikko

Livearviot