Levyarvio

Flogging Molly: Float

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: **---

JariJ kommentoi 24.03.2008:
Pisteet: **---
Festarisuosikista on vielä erittäin pitkä matka oikeasti innovatiiviseksi yhtyeeksi. Flogging Molly saattaa hyvinkin olla yksi tämän hetken toimivimmista live-akteista, mutta levytettyyn muotoon se ei ole ikinä saanut parasta kipinäänsä purkitettua. Parhaimmillaankin bändin tuotanto on energiansa ja dynamiikkansa puolesta jäänyt johonkin puolitien maisemiin.

Floatin myötä bändi on lähtenyt lievästi keventämään soundiaan. Tutut elementit banjoineen ja tinapilleineen eivät luonnollisesti ole kadonneet mihinkään, mutta punk-rytkeen puolesta kierroksia on laskettu parin askeleen verran. Vaikka muutos ei olekaan korviin pistävän suuri, on se syönyt osan Mollyjen persoonallisuudesta ja tasoittanut eroja levyn ääripäiden välillä. Nyt suurin osa Floatista kuluu ympäripyöreän akustisen irkkufolkin parissa.

Jo Flogging Mollyn alkuperäinen resepti haiskahti niin pahasti kertakäyttöiselle, että sille oli vaikea ennustaa kovinkaan pitkää elinkaarta. Yhä suuremman kansansuosion kannalta kulmien hiominen saattaa olla oikea ratkaisu, mutta yhtyeen varhaiseen rymistelyyn mieltyneille pala saattaa olla liian suuri nieltäväksi.
Artistihaku
Artisti