Levyarvio

Nada Surf: Lucky

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

kipinahepo kommentoi 15.04.2008:
Pisteet: ***1/2-
See these bones asetti odotukset suht korkealle nada surfin uutukaisen suhteen. Levy on kuitenkin pienoinen pettymys, hieman samalla tavalla kuin edellinen The weight is a gift. Levyllä on yksi upea kappale (see these bones), muutama hyvä (are you lightning?, weightless), pari "iha kivaa" (whose authority ja I like what you say), ja loput onkin sitten kohtalaisen turhia veisuja. Tosiasia on se, että nada surfin kahen viimeisimmän levyn parhaat biisit yhdistettynä, paketti ei pärjäisi alkuunkaan Let go:lle. Harmi vaan, sillä pidän kovasti bändistä. Harmi myöskin että vaikka tilasin levyn spessu-version, sain iha normilevyn. Ja harmittaahan sekin myös ettei suomesta saa mistään nada surfin sinkkuja (ei monen muunkaan bändin). Harmi sekin ettei JariJ arvostellut levyä, mutta jään odottamaan hänen kommenttejaan levystä suurella mielenkiinnolla..!
JariJ kommentoi 16.04.2008:
Pisteet: ***1/2-
Arvostelin kyseisen levyn Soundiin ja valittavasti oli "jätettävä" arvosana kolmeen tähteen. Näin Desibelin suomalla mahdollisuudella lisään perään kuitenkin puolikkaan, sillä Nada Surfilla on sydämessäni kuitenkin varsin reilusti tilaa.
Kuten Kipinähepo, myös minä petyin levyyn. Pidin The Weight..-levystä ihan pirusti sen ilmestyttyä (kuten arviosta voi lukea) ja lähes yhtä paljon myös Let Gosta. Nykyään rankkaan jälkimmäisen selvästi edelle, sillä se on on kestänyt aikaa ja säännöllistä kuuntelua selvästi paremmin.
Mutta takaisiin Luckyyn. Hyviä biisejä löytyy levyltä kyllä, mm. aiemmin mainittu See These Bones ja Nunnunkin esiin nostamat loppupuolen mollikaunokin The Fox ja The Film Did Not Go Around. Mahalaskuista esiin voisi nostaa I Like What You Say joka lienee tyhjänpäiväisin kappale NS:n historiassa.
Tiivistetysti voisi sanoa, että hieman bändin nykykunto kyllä huolestuttaa, mutta ehkä Luckylle tulee vain antaa aikaa. Sain levystä ennakkoversion joskun tammikuussa ja on tullut ehkä liiankin tiivisti sitä luukuteteltua.
Artistihaku
Artisti

Nada Surf

Levyarviot