Levyarvio

Negative: War Of Love

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 13.06.2004:
Pisteet: *****
Moi vaik mul ei oo viel tota War of love levyyy nii se on tosi hyvä koska oon kuunnellu sitä mun kaverilla mä todellakin haluisin sen levyn siin paras The moment of our love,misory,lost soul,still alive, naive ja kaikki muut mikää ei vegä vertoi sille levylle!!! P.s: negative bändi on IHANA !!!!!!!!
Nimetön kommentoi 13.06.2004:
Pisteet: *----
Ennen levyn lainaamista parhaalta ystävältäni olin kuullut radiosta vain nämä The Moment Of Our Love ja Still Alive-biisit, ja pidin molemmista. Toiveikkaana siis tahdoin kuunnella levyn, mutta en ostaa ainakaan heti. Olin todellakin odottanut parempaa Negativelta. Sillä albumilla ei ollut kuin juuri nuo kaksi hyvää biisiä, ja siitä nuo pisteet. Olin todella pettynyt lopputulokseen. Ehkä tämä sitten ei vain ole minun musiikkimakuani, mutta jäi kyllä harmittamaan. Nyt olen taas kuullut heidän uusimman singlen, Frozen To Lose It All, mutta en tiedä uskallanko sitten lainata sitä uusinta levyä kun se tulee, jos se on samanlainen pettymys. Ei kiitos.
Nimetön kommentoi 17.06.2004:
Pisteet: *****
Mulla on toi levy ja en kyllästy siihen vaikka kuuntelisin 100 kertaa päivässä Jonnen ääni on aivan ihana! Ja negativen kuvaamiselle ei läydy edes sanoja mutta se on aivan IHANA eikä bändillä ole yhtäkään huonoa kappaletta!
Nimetön kommentoi 17.06.2004:
Pisteet: *****
Tää levu on ihan paras!Negative rokkaa ja vielä pitkään levyn paras biisi on ehdottomasti still alive!
Nimetön kommentoi 03.07.2004:
Pisteet: *****
Siis negative on ihan huippu!!!
Vittu otti päähän ku mutsi sano et Jonne näyttää TYTÖLTÄ!!!
Mikä loukkaus, ihana mies ja sitä sanotaan naiseksi!!!
Seuraavalla kerralla mutsi kaavitaan seinältä jos se sanoo jotain tommosta siitä söpöläisestä!!!
Nimetön kommentoi 05.07.2004:
Pisteet: *****
Levy on alusta loppuun saakka aivan loistava!
Uusi single Frozen to lose it all ei myöskään jätä kylmäksi. Täydet pisteet Jonnelle live esiintymisistä, kun esiinnytään tehdään se tyylillä ja ennenkaikkea tunteella!
Nahtavaa Jonne!
Nimetön kommentoi 05.07.2004:
Pisteet: *****
Aivan helvetin hyvä levy!Albumin kaikki biisit on niin hyviä,etten mä oikeen osaa valita parasta..Jonnella on tosi hyvä ääni,joka ns. "kruunaa" muutenkin mahtavan levyn!!!Hyvä meininki,jatkakaa samaan malliin!
Nimetön kommentoi 11.07.2004:
Pisteet: *****
paras piisi on still alive!!se on vaan niin perkelee hyvä kappale et ei voi muuta kun taputtaaa!!!*tap tap*ja Jonnelle iso *HALaus*ja tietysti myös muille Bändin jäsenille!!*pus*
Nimetön kommentoi 16.07.2004:
Pisteet: **1/2--
Ei voi muuta sanoo ku et TOSI MAHTAVAA!!!! Still Alive on levyn paras biisi! Jonne on niin IHANA!!!
Toivottavasti bändi jatkaa vielä pitkään!
Nimetön kommentoi 16.07.2004:
Pisteet: *****
Tää levy on aivan SAIRAAN HYVÄ!!!! Mahtavaa Negative!!
Toivottavasti bändi jatkaa vielä pitkään! ISO HALI Jonnelle ja koko Negativen ryhmälle!!!
Nimetön kommentoi 16.07.2004:
Pisteet: *****
Mulla on tää levy ja voin sanoa, että en kyllästysi tähän vaikka kuuntelisin tätä viikon putkeen!!! Jonnekin on niin sairaan ihana ja sillä on mahtava ääni!! Tietääkö muuten kukaan, että onko Negative tulossa keikalle Poriin?
Nimetön kommentoi 18.07.2004:
Pisteet: *****
MYÖNNÄN: oon tehnyt ihan kamalan virheen, ku ostin ton levyn vasta melkee vuosi sen ilmestymisen jälkeen koska siinä on toinen toistaan upeampia ja mahtipontisempia biisejä ja kaikissa on mukana myös jumalan ääntä...(Jonnen siis jos joku parsa ei ymmärtänyt) ihan mahtavaa!!! "tätä lisää..." xD poikia voi kehua myös siitä, että mikään biiseistä ei ala kyllästyttämään korvaa eikä kuulosta teennäiseltä vaikka onkin tupattu täyteen "rakastan sinua-rakasta sinäkin minua"- tyyppisiä clicheitä.... odotan jo ihan kuola poskella valuen uutta albumia joka on muuten sweet & deceitful... :)))))) kaikille jonne/ ngt-faneille mitä parhainta elämää!!! :)))))))))
Nimetön kommentoi 23.07.2004:
Pisteet: *****
War of Love on sairaan hyvä levy..! ei kyllästy vaikka kuuntelee sitä udestaan ja udestaan ja udestaan..!! ;) ei oo yksikään huono biisi! ja jonne, ihana tyyppi..! aivan mahtava ;) tosi suloinen ja seksikäs.. ;) kun kuuntelee Nagativen musiikki niin unohtaa kaikki hetkeks..!! silloin ei oo muuta kun Negative ja jonnen mahtava ääni ;) sulaa kun kuntelee hänen äänensä! se on niin ihana!! odotan ihan hiirveesti että seuraava levy tulee.. ostan sen heti silloin.. ;) jatkakaa samaan malliin!! ootte paras! pusuja ja heleja<3
Nimetön kommentoi 25.07.2004:
Pisteet: *****
levy on tosi hyvä...
ostin sen heti ku se tuli raahesta!
Se on ykkönen mun kaveri inhoo sitä mut mä inhoon myös antti tuiskua josta taas se mun kaveri tykkää!
NEGATIVA ON PARAS!
Nimetön kommentoi 05.08.2004:
Pisteet: *****
Siis tää on jotai omaa luokkaasa....iha helvetin hyvä!
En tiiä miten ne on onnistunu tän tekemää mut menin iha sanattomaks ku kuuntelin eka kerran. Jonnella on jumalainen ääni...ja Larryn kiharat on jotai ihan omaa luokkaasa...."Frozen to lose it all" -sinkku on kanssa jotai niin ihanaa mitä ei voi sanoin kuvailla!!
Nimetön kommentoi 14.08.2004:
Pisteet: 1/2----
Juuri tämän kaltaiset URPOT pilaa suomirockin. Lapsien "taiteilijanimet" kertovat kaiken. Ollaan niin rokkareita ja staroja olevinaan... Nolla pistettä, pahin riman alitus vuosiin. No, onneksi tämän kaltaisilla "yhtyeillä" on tapana hävitä sinne syvälle yhtä nopeasti kuin ovat sieltä nousseetkin. Hävetkää edes!
Nimetön kommentoi 18.08.2004:
Pisteet: *****
Toi on just paras ja ihanin levy mitä tiedän !
Negative on aivan ihana bändi ja Jonne laulaa tosi hyvin ja
sillä on tosi ihana ääni!!

NEGSUT RULEZ
Nimetön kommentoi 20.08.2004:
Pisteet: *****
Joo annan tästä levystä kyllä ainakin 100*** tähteä. Niin hyvä levy on. Negative on vaan niin paras mitä voi olla.<3 Kaikki piisit ovat aivan loistavia ja oon kuunnellu levyn erittäin erittäin monia kertoja läpi. Hyviä jatkoja Negativeläisille, etenkin Jonnelle<3
Nimetön kommentoi 22.08.2004:
Pisteet: *****
war of love on ihan älyttömän hyvä levy ja jonnen ääni on mahtava!
en kyllästy levyyn ikinä.parhaat biisit on lost soul ja after all.
koko bändi on ihan paras ja varsinki jonne ja larry on ihania.
Nimetön kommentoi 30.08.2004:
Pisteet: ****-
hyvää musiikkia vähän dingomaista, ei silleen et siin jotain pahaa ois. Sanoitukset kliseitä, ofcourse Jonnella ontuva ääntämys, mut hyviä ja vetäviä on biisit, Jonnea ei saa haukkua tytöks tai hintiks kun se ei oo, I love Jonne!
Nimetön kommentoi 02.09.2004:
Pisteet: *****
se on mahtava levy sillä siinä on niiin hyviä kappaleita...paras biisi on still alive!ja muutenkin bändi on tosi hyvä ja lahjakas.

yasha kommentoi 21.09.2004:
Pisteet: ***1/2-
Tämä levy pyöri soittimessa useita kuukausia ilmestymisen jälkeen.. Tosin biisit eivät toimi yhtä hyvin levyllä kuin livenä, mutta toisaalta en ole vielä törmännyt bändiin jolla näin käy. Biisit ovat erilaisia, mikä mielestäni on tämän levyn rikkaus.. Eroavaisuudet eivät ole niin suuria että se häiritsisi. Sanoitukset ovat omaan makuuni jokseenkin yksinkertaisia, mutta ei sanoituksien aina tarvitse olla niin monimutkaisia että niistä ei tajua puoliakaan. Kokonaisuudessaan mainio levy ensimmäiseksi levyksi.
Nimetön kommentoi 28.01.2005:
Pisteet: *****
hyvä levy. tähän musiikkiin ei kyllästy ja levyn voi kuunnella läpi vaikka kuinka monta kertaa! ei liian monimutkaiset sanat ja ne oppii helposti uloa.
Nimetön kommentoi 02.02.2005:
Pisteet: ****1/2
Yksinkertaisesti upea levy! Sen kuuntelemiseen ei kyllästy ikinä! Pidän kaikista biiseitä tosi paljon mutta parhaat on ehdottomasti Misery ja Still alive. Jonnen ääni ja laulutyyli ovat ihan vertaamattomia. Siinä jätkässä on ulkonäköä ja karismaa! Kappaleitten sanotukset kieltämättä on yksinkertaisia ja kliseisiä mutta silti tosi kauniita. Varsinkin Still alive:ä kuunnellessa tulee melkeen tippa linssiin. Negativen uusi albumi, Sweet and deceitfull, on kyllä hitusen verran parempi, siksi vain neljä ja puol tähteä. Rakastan Negativeä, toivottavasti ne jaksaa vääntää vielä pitkään!!! <3
Nimetön kommentoi 27.02.2005:
Pisteet: *****
Levy tuli ostettua vasta vähän aikaa sitten mutta se on jo mlkeen puhki kulunut(jos levylle niin voi käydä?). Parasta biisiä en osaa nimetä, kaikki on niin tajuttoman ihanii. Jos paras olis pakko nimetä, ni ehkä Still Alive tai Lost Soul. Nyt tätä kirjottaessaki mulla soi levyn biisit päässä. Levystä ei voi sanoa mitään muuta, kuin että älyttömän hyvää matskua ja odotan innolla, että saan rahat kaavittua uuteen levyyn. Ja toivon, että se on yhtä hyvä, jossei parempikin kun tää vanhempi.
Nimetön kommentoi 06.03.2005:
Pisteet: *****
Mul on toi levy, ja mulla on vaan positiivista kerrottavaa! Musta ei voi tolta levyltä valita parasta biisiä: kaikki oli kyllä niin tasaväkisiä ja hyviä, että huh huh! Negative on mun ehdoton lempi bändi.
Nimetön kommentoi 06.03.2005:
Pisteet: *****
Joo, mul on kans tuo levy, ja tuntuu etten ikinä kyllästy kuuntelemaan sitä! Mun lempi biisit (vaikka kaikki on ihan älyttömän hyviä!) on The Moment Of Our Love, Still Alive, Misery, Lost Soul... Joo ehkä ei ois kannattanut kirjottaa tota kohtaa, kohta siinä ois lukenu kaikkien kyseisen levyn biisien nimet.. Mut joka tapauksessa mahtava levy!
Nimetön kommentoi 06.03.2005:
Pisteet: *****
Siis ensiksi: Levy on ihan mielettömän hyvä, ja Jonnen ääni on niin ihanaa kuunneltavaa... Jää kyllä Himin Ville Valo ihan toiseksi, jopa alemmaksikin! Kaikki biisit on ihan huippuja, ja lempparia on vaikea valita. Negative rokkaa vielä pitkään!
Nimetön kommentoi 13.03.2005:
Pisteet: *****
Mä sain sen levyn itseasiassa vasta sen Sweet and Deceitful -levyn jälkeen. Mutta ilman muuta mitä enemmän War of Lovea kuuntelee, se on aina vaan parempi!!! Mäki oon tosiaan ihan ihmeissäni, koska Negative on ensimmäinen Bändi jonka MUSIIKKI EI KYLLÄSTYTÄ KOSKAAN!!!! Siinä on jotain NIIN IHANAA että se vaan eroaa niin suuresti kaikista muista!!! Sen jälkeen ku oon saanu Negativen levyt ni kyllä muut levyt on jääny aikas lailla hyllylle pölyyntymään.Niin se vaan on. Negativella on musiikkia joka fiilikseen eikä se jätä ketään kylmäksi ku siihen syventyy....Ihanaa kuunneltavaa!!!
rasta_lookki kommentoi 16.05.2005:
Pisteet: *****
ostin levyn joku puol vuotta sitten ja kuuntelin vain still alive biisii enkä tykänny muist biiseist...nyt joku kuukaus sitten kunteelin levyn kokonaan ja aaah... mä oon ihan lovena negativeen!!! en oo kuunnellu mitään yhtä hyvää pitkiin aikoihin... monet sanat kosketti muo henk.koht tosi paljon...jatkakaa samaan malliin ihan ikuisesti!!!
Artistihaku
Artisti

Negative

Levyarviot

Livearviot