Levyarvio

Klamydia: Piikkinä lihassa – Klamydia 15v.

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

JariJ kommentoi 18.12.2003:
Pisteet: *1/2---
Klamydialle kolme ja puoli tähteä? Okei, ei tästä enää jaksa suuttua - täytyy vaan ääneen ihmetellä että on sitä itsekin joskus tälläistä paskaa jaksanut kuunnella.
Nimetön kommentoi 14.10.2004:
Pisteet: *****
Ihan perkeleen hyvä levy muutenki bändi on niin saatanan hyvä et mä en tajuu et mist te ootte noi kehittäny!!!! T: Suuri Fani
Nimetön kommentoi 26.10.2004:
Pisteet: *****
Ihan hyvä levyhän se on. Mä oonki ollut aina klamydia fani. Vaikka en oo saanutkaan viä kaikkia levyjä hyllyyn. Se yhtye on silti maailman paras.

T: Sammakko
Nimetön kommentoi 26.10.2004:
Pisteet: *****
Hupsis! Nyt tulee jo kaks arviointii. Mun mielestä klamydia on ihan okei yhtye. Useemmat kaverit sanoo et se on perseestä. Kuitenkin mä oon ihan eri mieltä. Sillä on monta hyvääkin biisiä. Käy kuuntelemas: www.Google.com/klamydia. Ite kävin just eilen. Parhaat biisit: Sauna, nina autio, ukko Nooa, pyöräily muistoja, mäki haluun rokki tähdex, i law youu, nurmiparturi, kakkuskaba, aleksi, vartiotoimistoon, just for you, suomi on sun (vaik se on vähän haikee). Harri, börje, onneton onnekas, kosketus, tango Delirium, rotat, mömmöm-kisat, Eija Kantolan keksit, törkkivä björkki ja monia muita.

T: Sammakko
Nimetön kommentoi 28.10.2004:
Pisteet: *****
Klamydia näyttää jälleen kerran taitonsa x)
vanha bändi, mutta silti jaksaa vetää hyvin!!
Nimetön kommentoi 05.11.2004:
Pisteet: *****
Klamydia on hyvä vuesta toiseen, Paras!!!!
Nimetön kommentoi 10.01.2005:
Pisteet: *****
Tauti leviää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mä en oikeestaan tiedä mix mä oon klamydia fani...?? se ny sattuu oleen niin helvetin hyvää musaa. Te jotka ette oo klamy-faneja niin tiedox tää................ Mä häpeen teitä... TAUTI LEVIÄÄ!!!!!!!!
Nimetön kommentoi 12.01.2005:
Pisteet: ****-
5 tähteä Livevedolle! 4 tähteä parhaille biiseille(todettava että puuttui joitain suosikkejani,mm.aliarvostetut Routskruu,Tahdistin vaarassa,Mällipyssy,Nukkumatti,Puhallettava ja kuminen,Paskova lokki jne.)4 tähteä uusille ja vierailevien starojen esittämille biiseille.Klamydia se jaksaa vain porskuttaa vuosi kausia eikä tahti näy hidastuvan.Arvostan bändejä,jotka kulkevat omia polkujaan.
ziba kommentoi 04.10.2006:
Pisteet: *****
juu tota tää on niinku iha pienest flikast kuunnellu klamydiaa, kun tuli serkkupojil kyläiltyy ja ne oli jotai 15 kesäsii ja mä jotai kakstoista ni ainoo musa mitä jätkilt löyty ni oli klamydia..tuli kuunneltuu kasetti jos toinenki..siitä alko mun klamydian fanitus ja nyt niit levyjäkin on hyllyllä ni ei tarvi kasetilta enää kuunnella..
sai meidän mummoki osansa klamydiasta ku serkkupojalle (5vee) opetetettii biisist sanoja esim "kirput kiikkuu munissa" ni oli mummollaki naurussa pitelemistä..:DD
Artistihaku
Artisti

Klamydia

Levyarviot

Klassikko

Livearviot