Levyarvio

Muse: Absolution

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 10.10.2003:
Pisteet: ****-
Hyvä arvostelu. Yhdyn todella moneen kommenttiin. Ensimmäinen levy jolla Muse tekee omaperäistä musiikkia.
Nimetön kommentoi 05.11.2003:
Pisteet: ***1/2-
Konsesus jatkuu tältäkin suunnalta - en ole Musen aiemmista levyistä innostunut, mutta Absolution kyllä kestää kuuntelua. Esim. arvostelijan mainitsema Hysteria on kerrassaan loistava biisi.
Nimetön kommentoi 09.12.2003:
Pisteet: ****-
Kiva että joku pysyy realistisena näitten (arvostelujen) kans, eikä lähe vetämään mieletöntä show'ta. Sellasta on vaihteeksi hyvä lukea. Itse kyllä tykkään koko Musen tuotannosta erittäin paljon, joten kaikki kritiikki tuntuu lapsellisesti henkilökohtaiselta, mutta ehkä olenkin typerä, sivistymätön nulikka.
Nimetön kommentoi 24.02.2004:
Pisteet: ***--
Musesta puhuttaessa olisi jo pikkuhiljaa aika unohtaa ne Radiohead-vertaukset. Vähintäänkin Origin of Symmetry -levystä alkaen yhtye on kulkenut täysin omia polkujaan, erottuen selkeästi edukseen useimmista latteista brittipopbändeistä, jotka nostetaan jalustalle aiheetta. Enkä nyt puhu Radioheadista. En myöskään ymmärrä, miksei OoS-levy saa ansaitsemaansa arvostusta. Se on kuitenkin ylivoimaisesti paras Musen levy, ja oma suosikkini sijalla 2. heti OK Computerin jälkeen.
Nimetön kommentoi 01.04.2004:
Pisteet: *****
Tämä levy on paras mitä kukaan bändi on ikinä tehnyt! jokainen biisi on aivan uskomaton! arvostelija ei tainnut tietää mitä biisi stockholm syndrooma tarkoitaa....
Nimetön kommentoi 11.04.2004:
Pisteet: *****
Jo tässä yhtyeessä on jotain omaperäistä tai ehkä se johtuu sen nimestä, mut musiikki vetää ainaki multa jalat alta, en ole oikeastaan kuullu parempaa sitten Queenin, laulaja Bellamyn ääni ja sen käyttö on parasta mitä olen kuullu.
Jo edelliset levyt huippuja, vaik niistä ei tiietä tääl suomessa mitään.
JariJ kommentoi 02.05.2004:
Pisteet: ***--
"Musen vanhemmista levyistä ei täällä Suomessa tiedetä mitään"!!!???? No, huh huh, onpahan paksu väite.
Nimetön kommentoi 24.06.2004:
Pisteet: ****1/2
Upea levy, valtavasti eri vivahteita. Paranee joka kuuntelukerralla. Ylin arvostelu hyvin paikkansapitävä levyn osalta. Kuin sekoitus heviä, romantikkaa ja pippuria, voila! Tämä puree.
Nimetön kommentoi 28.07.2004:
Pisteet: *****
Pakko oli antaa täydet. Kyseisen levyn ostin vähän aika sitten ja kyllä viihdyttää ja kestää monen monta kuuntelua. Jo levyn avausbiisikin Apocalypse Please on todella hyvä ja hyvää on levyn loppukin. Musen aikaisempiin levyihin en ole vielä niin tutustunut, mutta aikomuksena kyllä on. juuri hmm eilen ostin musen kolmanne cdn Hullabaloon ja seuraavaksi halajan Origin of Symmetryä. Levyn biiseistä ainakin Plug in Baby on loistava.
Nimetön kommentoi 10.02.2005:
Pisteet: *****
Absolution on hyvin omalaatuista musiikkia kuulin Time Is Runningout biisin ensimmäistä kertaa tv:ssä näin kyseisen musavideon biisi jäi soimaan päähän oli pakko kuulla lisää joten pyysin äitiäni ostamaan kyseisen levyn. nyt levy on ollut minulla siitä lähtien kun se ilmestyi suomeen ja myöhemmin ostin jo Showbiz levyn ja sitä rataa leveyt ovat täydellisiä.
Spiralmind kommentoi 17.02.2005:
Pisteet: ****1/2
En oo aikasemmin tätä yhtyettä pahemmin kuullut, mutta tulin tämän uusimman levyn nyt hankkineeksi ja yllätyin että tehdäämpä nykyäänkin hyvää poppia (nykyajan musiikista meikäläisen kuuntelua on hallinnoinut aika pitkälti metalli - mutta kaikkiruokainen olen). Aivan mahtavia melodioita ja mahtipontisia soundimaailmoja, dramatiikkaa. Tämmösestä minä tykkään. Levyn alku tempaisee heti mukaansa; ekat kolme biisiä on kaikki mahtavia (ja ovat ne jotka eniten alkuun jäävät soimaan päässä), eikä heikkoa ole sen jälkeenkään. Muutama vähän mitäänsanomattomampi biisi on välissä, mutta sen voi antaa anteeksi. Ja tiedäpä sitä jos nekin vielä paremmin ajan kuluessa avautuvat.
Nimetön kommentoi 02.03.2005:
Pisteet: ****1/2
Mahtava albumi,kuten MUSEn aiemmatkin! Ihan turhaa vertailla mihinkään radioheadiin, muse tekee ihan omaa juttuaan....ja matthewin ääni...aaahhh.....lempibiisini levyltä on Butterflies & Hurricanes.Saan siitä voimaa. Myös sing for absolution on kaunis z3
Artistihaku
Artisti