Levyarvio

Clamour: Rangaistus

**---
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

Nimetön kommentoi 04.08.2004:
Pisteet: *****
Mun mielestähelvetin hyvä levy. Näin hyviä (siis todella HYVIÄ) biisejä tekevät harvat. Verratkaapa vaikka Niskalaukaukseen... Oon kuullut tyttöjen tuontantoa ennekin ja aina olen joutunut (jopa kateellisena) toteamaan, että tässäon yksi kovimmista biisintekijä kaksikoista tässä maassa.

Vieraat on loistava aloitusraita, vie heti mukanaan. Hitti. Kuulemma täsä on tehty vidokin, enpä ole nähnyt. Mutta oon nähnyt tytöt keikalla ja jo sen perusteella uskoisin, että live-pohjalta tehty video toimii helvetin hyvin.

Valtaa-kappale on vähän hitaampaa ja juntaavampaa menoa, mutta jotenkin tähänlin on saatu menoa. Tosin c-osa ihmetyttää outoudellaan... Lähinnä sanoitusten osalta. jos tytöt luette, niin valaiskaa ja kertokaa mistä tämä biisi kertoo!

Riivaaja on killeri. Suorastaan tappaa. Todella hyvä hieno erinomainen kappale. Tällaista riffittelyä kuulee harvoin suomihevissä. Nostan hattua ja olen sanaton. Tällaisia biisejä lisää. hieno suoritus.

Hyvästit, jossa Tapio Wilska suoritaa ansiokkaan vierailun on aivan loistavan hyvä biisi. (Tässä vaiheessa aiheellista huomauttaa, että ihailen Tuulan ja Katin kykyä yhdistää upeat melodiat raskaaseen soitantaan. Vielä kerran, näin hyviä kappaleita kuulee harvoin. Kiitos teille siitä!) Elinan ääni soi kauniisti ja kitarat jyräävät . Hienoa. Tämä tuotos laittaa odottamaan pitkäsoitolta erittäin paljon.
Nimetön kommentoi 05.08.2004:
Pisteet: ****1/2
Yhdyn edelliseen. Hienoja biisejä, hyviä melodioita. Suomen parhauteen kuuluvia säveltäjiä. Pitkäsoitolta odotan paljon. Tempovaihteluita saisi tosin olla enemmän.
Artistihaku
Artisti

Clamour

Levyarviot

Livearviot