Levyarvio

Bitch Alert: Kill Your Darlings

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 27.09.2004:
Pisteet: *****
Mielestäni vuoden paras kotimainen levy maailman parhaalta bändiltä!!!
Bitch alert rocks!!!
Nimetön kommentoi 21.11.2004:
Pisteet: **1/2--
Mielestäni OK levy. Itse biisimateriaali olisi voinut olla rikkaampaa.
Recnad kommentoi 03.12.2004:
Pisteet: ****1/2
..rriot lumosi kyllä minut jo täysin pari vuotta sitten, mutta jotenkin Kill Your Darlingsin jälkeen se levy on menettänyt merkityksensä ihan vain siksi, että KYD kuulostaa niin hemmetin hyvälle. Latenight Lullaby-sinkku mietitytti vielä aavistuksen, mutta kun Selling Hugs lähtee käyntiin, jää epäilykset rannalle nurisemaan. Kansilehtinen on omituinen, mutta toimiva. Suurimmat potkut tarjotaan tuon tiukasti potkivan ja vähän snadisti Sonic Youthmaisen Where's my happinessin sekä kiihtyvän vimmaisen Birthday Girlin ja melko hempeän Popgunsin johdolla. Ainoastaan vähän anonyymeiksi jäävät Excuse for Escape ja Psycho Drama Queen, jotka eivät jotenkin toimi tarpeeksi hyvin. Mutta väliäkö sillä, aina pitää jättää kehitykselle jotain varaa.Bitch Alert on kyllä malliesimerkki siitä miten bändi voi kehittyä levyltä toiselle. Vuoden paras tai ainakin vuoden kolmen parhaan levyn joukossa. Innolla katson tulevaisuuteen jo seuraavaa levyä kohti.
Nimetön kommentoi 04.03.2005:
Pisteet: *****
Bitchit rokkaavat kyllä pään irti, jos ei ole varuillaan!Kill your darlingsilla on pelkkää hyväää materiaalia.Se rullaa hirveällä menolla eteenpäin alusta loppuun.Se kuulostaa kuitenkin niin puhtaan hiotulta, että se on ehkä levyn ainoa ongelma. Pidän enemmän räväkämmistä teini-angstia pursuavista vanhoista levyistä.Bitch Alert on selvästi kasvanut bändinä ja kuulostaa lähes kypsältä.Se ei kuitenkaan ole ehkä hyvä asia (mikä kieltämättä kuulostaa hullulta), sillä väittäisin, ettei vääntö kuulosta yhtä vakuuttavalta.Ihanan päällevyöryävä agressiivisuus on hiipunut alkuajoista.Albumi on kuitenkin aivan loistava ja löytää ehkäpä suuremman yleisön uuden "kypsemmän" ja siistimmän soundin kautta.
Artistihaku
Artisti