Levyarvio

HIM: Dark Light

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

zagu kommentoi 04.10.2005:
Pisteet: *****
Olen samoilla linjoilla arvostelijan kanssa. Levyllä ei ole Wings of a butterfly-biisiä lukuunottamatta oikeastaan mitään biisiä mikä jäisi mieleen. Riffit ovat väkisinväännettyjä ja tuntuu kuin levy ei "käynnistyisi" ollenkaan.Hyvät rokkirallit, missä on kunnon kertosäkeitä puuttuvat kokonaan ja juuri niitä pitäisi olla jos jenkkimarkkinoille haluaa.Toivotaan nyt parasta yhtyeelle kuitenkin.
JariJ kommentoi 05.10.2005:
Pisteet: ***1/2-
En ole levyä kokonaan vielä kuullut, mutta kyllä mielestäni Rip Out The Wings Of A Butterfly-biisillä on kaikki edellytykset nousta Join Men kaltaiseksi superhitiksi. Biisissä on tarttuvin kitarariffi miesmuistiin, ja muiltakin osin se niputtaa hyvin yhteen HIMin nykypäivän olemuksen. Videokin on toimiva, vaikka siihen viritellyt "mikkiständihäkkyrät" ovatkin suoraan Marilyn Mansonilta pöllitty.

FrozenMoon kommentoi 07.03.2006:
Pisteet: ***--
HIM valloittaa maailmaa, eli Amerikkaa. Tunnettu HIMin fani Bam Margera varmasti suraa jok'ikisen keikan silmät kiiluen. Amrikan kiertue on osoitus siitä, että Bam Margera ei varmasti tule olemaan ainoa tunnettu HIM fani.
Mennään albumiin. Dark Light kaavailee melko samanlaisia lukuja kuin Deep Shadows And Brilliant Highlights ja Love Metal albumi. Levyn kappaleissa on tapahtunut jonkin moisia parannuksia ja joistakin hirvityksistä ollaan päästy eroon. Dark Light kaavailee melkolailla samanlaisia NRJ musiikin tyylisiä lukuja. HIM on tavallaan jo tehnyt parhaansa, mutta uudenlaisia ideoita voi aina näyttää kansalle.
HIM on suomalaista musiikkia, joka käy hyvin kaupaksi maailmalla. Siinä ei ole mitään pahaa, mutta se vaan, että HIM on menettänyt sen pahiksenomaisen asemansa jo kauan sitten. Dark Light hajoaa melko nopeasti omaan tylsyyteen, mutta suurimmista hirvityksistä ollaan jo päästy eroon. HIMin soittajat toimivat hyvin yhtyeen päämäärän eduksi, mutta minua kaikki ideat eivät saa temmattua mukaansa.
Artistihaku
Artisti

HIM

Levyarviot

Klassikko

Livearviot