Levyarvio

Kumma.: Puuttuva punainen lanka

**---
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *1/2---

vppakka kommentoi 20.12.2006:
Pisteet: 1/2----
voi, voi. täällä sitä morkataan sur-rurin lisäksi jopa apulantaa vertaamalla kummaa kyseisiin yhtyeisiin. ei lahjoja ilkalle tänä vuonna. kaksi tähteä on aivan liian paljon näin surkeasta musiikista, jota edes medeian bully-team ei vaivaudu haukkumaan... ja se on paljon se.

"...jos yhdellä mikillä on äänitelty...", voi, voi, ilkka... myönnettäköön, että soundit ovat levyllä hyvinkin tuhnuiset (toki huonompiakin olen kuullut), mutta luulisi vähänkin musiikkimaailmaan perehtyneen erottavan, milloin on käytetty useampaa mikkiä esimerkiksi hieman rumpusoundeihin keskittymällä. ero on melko helposti huomattavissa esimerkiksi rumpujen stereokuvasta ja jopa niinkin vähän erotellusta äänenlaadusta, mihin tällä levyllä on ylletty. arvioijan sisälukutaito lienee olevan harjoituksen tarpeessa, sillä tuo yhden mikin repäisy on varmaankin tullut huolimattomasti luettua kumman kotisivuilta väärän levyn kommenteista. kuuntelemiseen tuskin on käytetty sen enempää aikaa... muuten levy olisi varmaankin saanut korkeintaan ansaitsemansa puoli tähteä.

tuplalevyn tekemiseen kommentoin sen verran, että kumma tuskin pyrkii pyytämällään neljällä eurolla lyömään rahoiksi tällä julkaisulla. todennäköisesti tästä syystä ei myöskään levyllä ole pyritty kompromisseihin saati mietitty, mikä olisi enemmistön mielestä se kaikista miellyttävin ratkaisu. kumma käsittääkseni aikoo levyttää jatkossakin kaiken materiaalinsa sensuroimatta, mikä johtaa melkoiseen kappaleiden paljouteen ja varsinkin kumman tapauksessa viisujen puuroutumisen samaksi harmaaksi massaksi. sen sijaan, että tällaisessa tilanteessa lähdettäisiin tekemään system of a downeja tai antti tuiskuja, on nauhoitettu materiaali pakattu yksiin kansiin ja myyty halvalla halukkaille. tämähän on fiksua jo pelkästään kansimateriaalien säästämisen kannalta. lienee kuuntelijan oma asia opetella ahmimaan musiikkia semmoisissa annoksissa, että pystyy sitä nautinnolla nielemään.

muusikoiden asenne tehdä musiikkia lähinnä itselleen ja samalla myydä sitä yleisölle on kaksiteräinen miekka. saa nähdä, miten tässä käy.
walbu kommentoi 20.12.2006:
Pisteet: **---
hyvä palaute. noista teknisistä seikoista meitsi ei kyllä ihan rehellisesti hirveästi tiedä eikä kiinnostakaan tietää. ja jos tulee apulanta mieleen, niin sit tulee. eipä siitä darinistakaan aina tahdo irti päästä, vaikkei vapaaehtoisesti kuuntelisikaan.

pisteitä olen muistaakseni noinkin paljon pistänyt juuri tuosta kumartelemattomasta tavasta tuutata levylle juuri niin paljon ja niin erilaista tavaraa, kuin halutaan. toki sen lisäksi, että musiikki ei ollut täysin vailla ajatusta. aikaa ei varmasti ole ollut perehtyä kokonaisuuteen viimeisen päälle kattavasti, silti luulisin että aika samoilla linjoilla olisin vielä sadankin kuuntelun jälkeen.
Artistihaku
Artisti