Levyarvio

Ancara: Beyond The Dark

**1/2--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

kylteri kommentoi 27.08.2007:
Pisteet: ****-
Tervehdys,
olen innokas musankuuntelija ja keikoilla kävijä, pikkusen ikääkin kertynyt, mutta kyllä kauhiast hämmästelen arvioijan näkemystä täsätä levystä. Se on nimittäin aivan mahdottoman hyvää kuunneltavaa naisen korvaan. Varsinkin Snowflower saa käsivarteni karvat pystyyn ja palan kurkkuun sitä kuunnellessa. Olisiko sukupuolella jotain merkitystä tässä kohtaa? Mutta nämähän on maksuasioita mutta, tämä oheinen arvio vastaa tuntemuksiani tästä levystä.
http://www.v2.fi/arvostelut/viihde/77/Ancara-Beyond-The-Dark/
Hansu kommentoi 27.08.2007:
Pisteet: **1/2--
Ensinnäkin kiitos kommentista!! Mahtavaa saada palautetta, tämä oli reilun puolen vuoden mittaisen avustajanurani ensimmäinen kommentti, kiitos.

Luin arviosi ja tosiaan näkemyksenne eroavat jonkin verran. Vierastan tätä levyä tosiaan siksi, että biisit tuntuvat olevan rakennettu viimeisen päälle kuulijaystävällisiksi, listaheviksi tätä voisi luonnehtia. Mitä pahaa siinä sitten on? Jos biisejä tehdään turvallisilla kaavoilla, on lopputulos jotenkin epämielyttävää kuunneltavaa. Tämän ei välttämättä tarvitse antaa häiritä, eikä se kaikkia häiritsekään. Enkä antanut sen liikaa häiritä, 2,5 tähteä ei missään nimessä tarkoita, että levy olisi mielestäni kuraa. Ja harkitsin 3 tähteä todella pitkään.
Snowflower ei ole sentään niin hengetön tekele kuin levyn päättävä balladi, In silenceko sen nimi nyt olikaan? Voimaballadithan ovat näitä kriitikkojen peri-inhokkeja, mutta en moittinut biisiä siksi, että isotkin pojat niin tekevät. En vain suuremmin perustanut kappaleesta, ei sen kummempaa. Tuskin se sukupuolesta kiinni on, kyllä meikäkin osaa herkistellä :)

Makuasiota tosiaan, tämä oli oma mielipiteeni ja toivottavasti sen julkaiseminen jotakuta palvelee.
Artistihaku
Artisti

Ancara

Levyarviot