Levyarvio

Kaucas: Saastaa suusta

*----
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

walbu kommentoi 18.02.2004:
Pisteet: ***1/2-
kuten livearviossani tampereen klubilta totesin, pikainen tutustuminen Saastaa suusta -levyyn ei aivan itseäni vakuuttanut, mutta live oli jo melkoista juhlaa. kuten Vugumilta on tottunut odottamaan, on Kaucasinkin kokonaisuudessa aika paljon synkän meteli- ja industrial -musiikin piirteitä, jotka tekevät musiikista ennemminkin eräänlaista rytmimusiikkihybridiä kuin puhdasta hiphopia (mitä muuten edes on puhdas hiphop?)

joka tapauksessa, Kaucas ja Vugumin toinen tuore kiinnitys Phuzy tuovat suomalaisen hiphop-kenttään ainakin itseni kaipaamaa monialaisuutta muuhunkin kuin pelkkään partyblaastiin ja itsetehostukseen. Vaikka en Saastaa suusta -levystä ensi kuulemalta lämmenytkään, ovat odotukseni kovat Kaucasin tulevaisuudesta.

Jussi, vaikka levy menisikin yli hilseen, kannattaa käydä tarkastamassa Kaucas keikalla jos ja kun tulee tilaisuus. ainahan sieltä voi poistuakin, jos maistuu pahalle.
jani_e kommentoi 24.10.2010:
Pisteet: ****1/2
Musta tää levy on yks parhaista hoppilevyistä tässä maassa. Onhan tää enemmän avantia kuin mitään perinteistä hiphopia, mutta sen parempi - kyllä kaikenmaailman perustaustoittajaa tässä maassa riittää yhä edelleen. Eikä suunsoittajissakaan ollut valittamista.

Ja sikisihän tästä paljon hyvää myöhemminkin: Kontackton Kasperi Laine & Kummitusorkesteri -levy ja Laineen Kasperin kaikki kolme tähänastista levyä ovat hyvin onnistuneita eikä Aztrallakaan ole levyillään hassumpia juttuja.
Artistihaku
Artisti