Levyarvio

Moonsorrow: Verisäkeet

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

FrozenMoon kommentoi 11.01.2006:
Pisteet: *****
Moonsorrow ei ole osannut yllättää minua levyillänsä, koska olen aina tiennyt, että jokainen niistä edustaa mahtavuutta ja Verisäkeet on yksi parhaimmista. Kappaleet ovat pitkiä, mutta kun osaa mennä tiettyyn tilaan jossa ei ajattele kappaleen pituutta eikä vilkuile koko ajan kelloonsa, vaan kuuntelee kappaleiden hienoja ideoita ja tunnelmaa. Verisäkeet levyn kappaleissa mennään syvälle metsään ja uppoudutaan niiden mielenkiinoisiin ääniin ja mukaansatempaaviin ääniin, eli ääniä mitä tavataan normaalisti Suomen luonnossa. Minusta luonnon äänien käyttö kappaleiden alussa ei ole vain rohkea veto, vaan sen arvoista. Karhunkynsi kappaleessa luonnon äänet ovat alkuvaiheilla läsnä ja kappaleen aikana tulee hieno Folk/Viking metallinen tunnelma. Kappale Jotunheim on levyn ehdottomasti paras ja monipuolisin kappale. Alussa tuleva akustinen kitara luo tunnelman ja tavallaan transsitilan minulle, joka vie minut syvälle metsään tutkimaan pienien peikkojen luolia, noh eipäs nyt olla hulluja. Tästä levystä en löydä yhtään tylsää hetkeä, Verisäkeet on Suomimetallin pakkohankintoja ja ansaitsee paikan Folk/Viking metallin kärkisijan, viisi tähteä.
Artistihaku
Artisti