Levyarvio

Peer G√ľnt: No Piercing, No Tattoo

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

MikaR kommentoi 10.03.2005:
Pisteet: **---
Peer G√ľnt oli aikoinaan todella h√§ijy liveretkue, jonka h√∂yryveturin kaltainen ryske pisti ojennukseen jokaisen rockpoliisin. Trion levyt olivat t√§ynn√§ns√§ kovia biisej√§, jotka keikoilla toimivat viel√§ kovemmin. N√§in siis reilu kymmenen vuotta sitten, vaan ei en√§√§.

Nyt kun jokainen 80-luvulla menestyst√§ nauttinut b√§ndi on pian kasattu uudelleen p√§√§tettiin Peer G√ľntkin elvytt√§√§ j√§lleen eloon. G√ľnt on varmasti edelleen kova keikkakone, mutta uuden levyn biisit ovat h√§mm√§stytt√§v√§n mit√§√§nsanomattomia. Monet ylist√§v√§t yhtyeen muuttumatona tyyli√§, aivan kuin pelkk√§ soundi olisi avain taivaan portteihin. Ei siin√§ mit√§√§n - hyv√§h√§n se oma tyyli on pit√§√§, mutta kun kappalemateriaali on selv√§sti aiempaa heikompaa eiv√§t edes hyv√§t muistot takapenkeist√§ ja tuhmista tyt√∂ist√§ auta.

Toivottavasti näen bändin jossain vaiheessa kesää keikalla, sillä ainakin takavuosina yhtye sytytti yleisön kuin yleisön tinkimättömällä esiintymisellään. Lisäksi toivon ettei yhtye soita tuolloin liian montaa uutta biisiä, vaan turvautuu settiä kasatessa vanhempaan ja monta astetta laadukkaampaan materiaaliinsa.
Nimetön kommentoi 14.03.2005:
Pisteet: ***--
Niin, vaikeahan sita on tata itseansa arvioida. Samaa mielta olen, etta Gunt on tehnyt paljon, paljon parempaa materiaalia. Soitannollisesti tama uusikin levy on kiitettavan hyva! Mutta aantamis/sanoitus -puoleltaan.... no jaa. Ois varmaan kannattanut laulaa suoraan suomen kielella. Ei tata oikein sieda kuunnella...

Tama sanottuna, on cd soitannollisesti erittain hyva ja ehka taroituksellisestikin laulu-politiikka on jatetty siksi itseksensa (ettei tartteis voimoja saksan rundin takia jattaa 3 paivaa pidemmaksi, heh)...

Live-kohtaamista odotan inolla, koska uskon, etta nama uuden albumin biisit toimivat 100% live-tilanteissa - sen verran kovia ne ovat soitannollisesti!

By Saikkonen Ry


Nimetön kommentoi 14.03.2005:
Pisteet: *****
MikaR kommentoi 10.03.2005:

"Nyt kun jokainen 80-luvulla menestyst√§ nauttinut b√§ndi on pian kasattu uudelleen p√§√§tettiin Peer G√ľntkin elvytt√§√§ j√§lleen eloon. "


MikaR:lle Peer Gunt on toiminut ja kiertänyt v.97lukuunottamatta joten ehkä tuo nyt oli asiatonta.
Uusi on ehkäpä 3.parasta Peer Gunttiä
Nimetön kommentoi 15.03.2005:
Pisteet: *****
Kyllä tämä uusi lätty on aivan yhtä kovaa Gyntsää, kuin kaikki edelliset ainoa korviin kantautuva ero on, että soitto tekniikka on kasvanut ja kappaleet kulkevat pirun hyvin, niin levyllä, kuin keikoillakin. Ja kyllä se on pelkästään positiivista, että nelikymmpiset (tai paljon nyt onkaan) soittavat ja "säveltävät" ja sovittavat HIEMAN eri tavalla, kuin kaksikymppiset pojan klopit.Kaikenlaisia arvostelijoita sitä on olemassa, jotka ei itse osaa ja viitsi tehdä mitään mainitsemisen arvoista.
MikaR kommentoi 15.03.2005:
Pisteet: **---
"MikaR:lle Peer Gunt on toiminut ja kiertänyt v.97lukuunottamatta joten ehkä tuo nyt oli asiatonta."

Ja mik√§h√§n oli G√ľntin 90-luvun tuotannon m√§√§r√§ ja laatu verrattuna 80-luvun loppuun? Niinp√§.

En n√§e kommentissani mit√§√§n asiatonta. Yhtye oli k√§yt√§nn√∂ss√§ vuosia j√§iss√§ kun Twist Twist seikkali Leningrad Cowboysien mukana ties miss√§. Keikkaa toki oli, mutta todella harvakseltaan - ja miksip√§s olisi ollut kun uutta materiaaliakaan ei tahtonut synty√§. G√ľnt oli, ja my√∂s edelleen on, todella kova orkesteri liven√§, eik√§ sen vanhojen levyjen tehoa ole aika p√§√§ssyt pahemmin j√§rsim√§√§n.

Uusi levy nyt ei vain mielestäni pääse lähellekään bändin parhaita tekeleitä. Tämä on minun mielipiteeni, pahoitteluni jos jollakulla meni moisen takia yöunet. Kyseessä on kuitenkin vain mielipide.
Nimetön kommentoi 16.03.2005:
Pisteet: ****-
Pitaa hanta koipien valissa mainita, etta levy tuntuu avautuvan vasta ensimmaisten 10 kuuntelun kerran jalkeen oikein kovasti. Soitannollisesti on kyseessa juuri yksi Peer Guntin karkipaan levyista! Taten nostan huoletta 3:sta tahdesta 4:jaan. Motorcycle Woman on kylla ihan tajuttoman kova biisi kokonaisuutenaankin! Livena on nahtava!

Otan siis takaisin yli-kriittisyyttani!
Artistihaku
Artisti