Levyarvio

Fear Of Domination: Call of Schizophrenia

*1/2---
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: **1/2--

SmirnoffVodka kommentoi 25.09.2009:
Pisteet: ****-
Kyll√§ jos tuohon arvioon mink√§ mika on kirjoittanut minulla on aivan erilainen n√§k√∂kulma t√§st√§ levyst√§. T√§m√§ levy oli aivan loistava! siis en v√§h√§√§n aikaan ole kuullut parempaa M√ĄTT√Ė√Ą ja industrial metallia v√§h√§√§naikaan muilta uusilta albumeilta t√§m√§n vuoden puolelta(lukuun ottamatta Turmion K√§til√∂it√§). T√§t√§ jaksaa kuunnella biisi toisensa j√§lkeen uudestaan ja uudestaan ja vain paremmalta kuulostaa niin kuulokkeilla kuin autossa kuunneltuna erottaa aivan selv√§sti kaiken pikku hilppeen taustalla. Mikalla on vain huonot "vehkeet" t√§m√§n kuuntelemiseen :) Mutta en l√§hde antamaan t√§lle viel√§ t√§ysi√§ pisteit√§ liven√§ kuuntelu pit√§√§ todeta ensin Metal Orgeilla ett√§ erottaako sielt√§ niit√§ "pimputuksia" sitten!! Saundi on vain kohdallaan n√§ill√§ pojilla ja tyt√∂ll√§ min√§ sanon!
kamilla kommentoi 11.12.2009:
Pisteet: *----
Samoilla linjoilla mennään desibelin arvostelian kanssa. Levy junttaa sitä metallia joka tuutista, hienoja syntikka yksityiskohtia ei kuule eikiä huomaa ellei rupea oikein oikein tarkasti kuuntelemaan. Laulajan äänestä uupuu monipuolisuus kokonaan ja melkein kuulostaa kovin sössöttävältä englannilta aina harvoin kun sanoista jotain selvää saa, joka ei omaan makuun ole. Hyvää biiseissä on koneet ja syntikat jotka ovat erittäin tyylikkäästi luotu, ehkä hieman liikaa samanlaisiksi mitä kuulee Turmion Kätilöillä. Petrausta ja paljon vielä niin hyvä voi tulla!
Artistihaku
Artisti

Fear Of Domination

Levyarviot