Levyarvio

Placebo: Battle For The Sun

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***--

vvkuit kommentoi 23.07.2009:
Pisteet: ***--
Erinomainen arvostelu!

Anaalisen nysväyksen vankkumattomana kannattajana puutun kuitenkin epäolennaisuuksiin: olen nimittäin kanssasi hieman eri mieltä rumpalin muita helpommasta korvattavuudesta. Mielestäni antamasi esimerkit Zeppelinistä Hanoi Rocksiin toimivat tässä hyvinä esimerkkeinä - etenkin Zeppelin, jonka soundiin rumpali vaikutti olennaisesti. Enemminkin lähestyisin rumpalinvaihdosta roolillisesta näkökulmasta. Onko rumpalilla tunnistettava soundi, tyyli, olemus tai jokin muu ominaisuus, joka olennaisesti vaikuttaa bändin ulosantiin? Siinä mielessä olen kyllä samaa mieltä, että Placebon tapauksessa rumpalin vaihtaminen toiseen ei vaikuta (ainakaan minun tapauksessani) kuuntelukokemukseen millään tavalla.
JariJ kommentoi 13.08.2009:
Pisteet: ***--
Hhhmmm, mielenkiintoista debattia yhdestä vuoden ristiriitaisimmasta levystä. Vanhana Placebo-fanina täytyy olla asiasta eri mieltä, sillä mielestäni Hewittin vaihtuminen Forrestiin on vaikuttanut yhtyeen soundiin. Soitannollisesti ei vaikutusta huomaa, mutta aivan varmasti nuori mies on tuonut oman lisänsä sovituspuolelle ja sitä kautta saanut näppinsä vahvemmin peliin. Käsittääkseni Forrest ei siis kävellyt valmiiseen pöytään, vaan osallistui Battlen biisien rakenteluun "liki" täysvaltaisena jäsenenä. Muitakin seikkoja toki Placebon muuttuneeseen soundiin on, mutta varsinkin triossa yhden jäsenen vaihtuminen voi yllättävän paljon vaikuttaa keskinäisiin kemioihin ja sitä kautta väistämättä myös musiikkiin.


Itseäni Placebon uusi suunta ei suuremmin miellytä, mutta täytyy antaa Battlelle vielä aikaa. Kestihän Sleeping With Ghostinkin "avautuminen" pidemmän hetken.
Artistihaku
Artisti