Haastattelut

Mystisesti säteilevä Dorothy Polonium

14.12.2015

Dorothy Polonium


DP: - Giltine ja Vilestar ovatkin kaksoset, ja syntymän jälkeen havaitut mutaatiot tekivät rakkaista lapsista vielä erityisempiä.

Tässä avaruus-aika-jatkumossa yhtyeenne on suhteellisen nuori, mutta kun jäsenistöllä on kertynyt kokemusta muista bändeistä (ja ulottuvuuksista), niin joko olette siirtyneet myös keikkalavoille?

DP: - Kevään koittaessa Dorothy Polonium on mahdollista havaita eri puolella Suomea. Kunnioittaen toivotamme kaikki nälkäiset sielut seuraamme!

Entä mitä seuraavaksi, joko uusi studioreissu on tiedossa?

DP: - Huhujen mukaan eräs paranormaalien ilmiöiden tutkija on ottanut tehtäväkseen tallentaa Dorothy liikkuviksi kuviksi. Toivomme, että saamme kutsun ääniraidan tuotantoon.

Jos Dorothy Polonium olisi rakennus se olisi...?

DP: - 51.567°N 0.147°W

Loistava vastaus! (tämä piti kyllä tarkistaa äkkiä google mapsin puolelta) Lopuksi sana on vielä vapaa, eli jos jotain jäi kertomatta, niin nyt olisi se aika.

DP: - Kaiken kaaoksen sisimmässä vallitsee rauha. Jotkut kutsuvat sitä tyhjyydeksi. Me kutsumme sitä täyttymykseksi. Liity seuraamme ja tunne sen syleily!

Näin päättyi mitä kummallisin haastattelu. Puran nyt kohtaamispukuni ja lähden etsimään lähintä cesium-pankkia. Desibeli kiittää.

Mika Roth
Kuvat: Jimmy Grey
Lukukertoja: 3131
Facebook
Artistihaku
Haastattelussa myös