Levyarvio

Kapteeni √Ą-ni: Parhaat

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 16.10.2002:
Pisteet: **1/2--
Tän duon hehkutusta en ole oikein tajunnut, vaikka varsin veikeätä musiiikkia tekevätkin. On loppupeleissä aika kevyttä matskua DUBiksi.
Nimetön kommentoi 29.04.2003:
Pisteet: *1/2---
monotoniset, halvalla ja kiireellä tuotetun kuuloiset konetaustat ja paikoittain hävyttömän heikko biisimateriaali tekevät levystä kertakäyttökamaa. niin kovasti kuin haluaisinkin tästä pitää, en pysty kuuntelemaan levyä irvistelemättä läpi. vähän liikaa hypetystä ko. possen ympärillä...livesetit rokkaa, tämä levy ei.
Nimetön kommentoi 12.06.2003:
Pisteet: ****-
en haluaisi lempiä pilkkua mutta kapteeni ä-ni EI ole dubbia. dub on instrumentaali reggaeta. ä-ni on ehkä lähempänä raggaa. sanoisin. sielukapteenit mielestäni vetävät pointsit kotiin verrattuna tähän. levy on aivan liian pitkä ja yksitoikkonen. vaikka hyviä biisejä mukana onkin.
Nimetön kommentoi 09.02.2004:
Pisteet: *****
Dub on instrumentaali reggaeta? No eipä kyllä todellakaan ole. Dubissa niitä soittimia feidataan pois ja takas, basso & rummut nostetaan enemmän esille ja kaikuukaikuu! Eli dubbia voi siis periaattessa väsäillä ihan mistä musiikista vain.
Nimetön kommentoi 17.06.2004:
Pisteet: ****1/2
ihanan letkeää musaa.....vähä niinku soul captain band,jukka poika ja kompostikopla...ihanaa
Nimetön kommentoi 02.09.2004:
Pisteet: *****
En ollut ennen kuunnellut Kapteeni-ääntä, mutta tämän kuultuani olen iloinen, onnellinen ja tulen varmasti kuuntelemaan lisää! Herra on mun moottori ja Pyhähenki se potkuri, sanoo myös entinen kniiffi kitku ja tänään elämä hymyilee. Hyvä Jukka!
Nimetön kommentoi 24.09.2004:
Pisteet: *****
se on siis suomen linna kirkkonummi ool day long ja jukka poika on sen paikallinen king kong vasta ku kirkon kellot mulle soi dingdongjoku väittää olevansa dong tää on murha rytmi ja mä oon murha mies on aika vaihtaa kytkint ja väistyy mun tielt tee tilaa tilaa tarjoon tiukkaa tavaraa ota pandaa jos sua huvittaa toi on paras
Nimetön kommentoi 02.02.2005:
Pisteet: ****1/2
Koko levyä en ole kuullu, mut ne piisit mitkä olen on ollutkin sen arvosia. Kaks äijää (vai kolme?) ja näin hyvää matskua! Ja mielestäni oikein jees ettei oo niin viimosenpäälle työstetyn kuullosta. Puolikkaan tähteä menettää vaan sen takia että osa piiseistä kuulematta. Herra on mun moottori varmasti parhaimpia piisejä mitä on. Sitä jaksaa kuunnella aina. Tykkään!
darkgnome kommentoi 12.08.2009:
Pisteet: *****
Hyvähän tää :3
Artistihaku
Artisti