Levyarvio

Nine Inch Nails: With Teeth

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

KariK kommentoi 07.06.2005:
Pisteet: ****-
Trent Reznoria on nimitetty industrialin kummisedäksi ja syystä. Industrial ei nauttisi ilman tätä herraa tällaista suosiota ja NIN on mahdollistanut monen alan bändin paremman esille tulon. Yhtenä esimerkkinä voi mainita vaikka Marilyn Mansonin, jonka levyjä herra Reznor on tuottanut. Vielä tänäkin päivänä ihmetyttää, kuinka MTV:n tyyppiset kanavat näyttävät näiden yhtyeiden videoita ihan päiväsaikaan.

Nine Inch Nailsin Pretty Hate Machine, Broken ja Downward Spiral kuuluvat jokaisen itseään kunnioittavan raskaan musiikin ystävän levyhyllyyn, mutta Fragile oli selkeä pettymys. Vaikka se pitää sisällään hienoja vetoja kuten Starfuckers, Inc., jäi se hyvin nopeasti vain hyllyn täytteeksi. Syy oli yksinkertainen. Levy oli vain liian tylsä ja raskas kokonaisuus kuunnella. Onneksi With Teeth ei toista samaa virhettä, vaan tarjoaa varsin tiukan yhden levyn setin, vaikka tästäkin paketista olisi pari biisiä voinut tiputtaa pois.

Reznoria on nimitetty Amerikan vihaisemmaksi mieheksi, mutta minusta adjektiivit ahdistunut, masentunut ja pessimistinen kuvaavat herraa paremmin. Nimittäin NINin levyt eivät ole koskaan olleet yhtä paahtoa, vaan enemmän maanista vollutusta, jotka ajoittain räjähtävät mielettömiksi raivonpurkauksiksi. Välillä mukana on myös käsittämättömän kauniita ja herkkiä melodioita, kuten uuden levyn aloituskappaleessa All The Love In The Worldissa.

With Teeth on hivenen rauhallisempi ja popahtavampi kuin edeltäjänsä, joka häiritsee joitakin. Minua jostain syystä ei, mutta makuasioitahan nämä ovat. Kuten myös se, että toisin kuin Mika Roth, minä pidän erittäin paljon Every Day Is Exactly The Same –kappaleesta. Siinä on samanlaista fiilistä, kuin loistavassa Hurt-kappaleessa, mutta pienemmin elein. Levy toimii kokonaisuutena ja vaikka se ei yllä Pretty Hate Machinen, Brokenin ja Downward Spiralin tasolla, parempi se on kuin Fragile. Ja se on jo paljon se. Kaiken kaikkiaan suosittelenkin uutta Nine Inch Nailsin levyä lämpimästi. Provinssissa nähdään!
Artistihaku
Artisti

Nine Inch Nails

Levyarviot

Klassikko

Livearviot