Levyarvio

Lordi: The Monsterican Dream

*----
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 02.06.2004:
Pisteet: 1/2----
Mitähän musiikillisia argumentteja nämä oletettavasti 80 tai 90-luvulla syntyneet pikkumonsterit pystyvät Lordin puolesta esittämään? Jokainen itsetehdyssä Kiss-logo-farkkutakissa dallannut tietää tämän musiikin alkuperäiset palaset ja ymmärtää kuinka surkean läpinäkyvästi Lardi yrittää näitä palasia tekoverellä yhteen liimata. Ei onnistu Lardi. Toivottavasti maskin alla hengitys kulkee vielä silloin, kun seuraava uunojen sukupolvi asettuu lavasi eteen kusetettavaksi. Voi elämää, voi ihmeitä.
walbu kommentoi 04.06.2004:
Pisteet: *----
se näissä levykommenteissa on kaikkein hauskinta, että pääsee sydämensä kyllyydestä hekottelemaan sitä, kuinka jotkut ottavat yhden ihmisen mielipiteen syvällä sieraimeen. on oikeastaan samantekevää, onko lordi mielestäsi hyvä vai huono yhtye, oletko kuunnellut JA nähnyt Kissiä tai muita artisteja, joiden suuntaan Lordi kumartaa. Jos haluat arvostella toimittajan mielipidettä, soisin sinulla olevan jonkinlainen LEVYÄ ARVIOIVA todellinen mielipide, jotta voit kirjoittaa oman vastineen. tiedä vaikka toimittajakin toteaisi löytävänsä uuden näkökulman kyseessä olevaan teokseen. vittuluista toimittaja vain kyynistyy...
Nimetön kommentoi 23.06.2004:
Pisteet: *****
Lordi tekee todella loistavaa musaa! Ei parempaa olekkaan hevarin korviin. Ja kohta minäkin pääsen niitä biisejä reenaan kun saan juhannuksen jälkeen Gibson Les Paul- skittan.. :)) Rock'n Roll All Nite Lordi!!
Nimetön kommentoi 29.06.2004:
Pisteet: *****
Monsterican Dream on aivan unelma levy!!! Sanonpahan vaan, että ne, jotka antaa Lordille vaan puoli tai yhden tähden arvosanaks, on ihan ääliöitä, jotka eivät ymmärrä hyvän musiikin päälle!!! LORDI RULEZ!!! Blood red sandmanin videokin on aivan upea!!! Ja lordi laulaa tosi taitavasti, Ja sinä, joka annoit Lordille puoli pistettä ja kutsuit häntä Lardiksi, niin painu hemmettiin!!!
Nimetön kommentoi 18.07.2004:
Pisteet: *****
The Monsterican Dream on todella hyvä levy, kun kuulin ekan kerran Would you love a monsterman? kappaleen mä olin maailman ihmeellisin, mä tuijotin radioo ihan silmät pois päästä. "Se on todella hyvä, ostakaa se!".
Nimetön kommentoi 19.07.2004:
Pisteet: *****
Minä veikkaan että ne jotka on antanu lordille yhen tähden tai vähemmän ei oo kuullu koko levyä. Mitä enemmän Lordia kuuntelee sen paremmaksi se muuttuu!!!!!!!!! T: Lordi fan forever!!!!! Keep on rocking!
Nimetön kommentoi 02.08.2004:
Pisteet: *****
Kerrankin on suomenmaalle saatu bändi, joka tekee musiikkiaan täydellisesti omalla sydämellään. Jokainen biisi levyllä on täyttä hittikamaa. Erityisesti muhun uppoaa blood red sandman, my heaven is your hell, children of the night ja kalmageddon. Levyllä ei ole ainuttakaan huonoa biisiä. ;) Huomattavasti parempi levy, kuin edellinen Get Heavy. Itse olen ollut jo kaksi vuotta Lordi fanina ja ei tässä enää muuta osaa sanoa, kuin ihailtava suoritus. :)
Lordilaiset ovat ihmisiä, joita tämä tyttö kunnioittaa koko sydämestään...

T: ZEZUGA ,,/
Nimetön kommentoi 19.08.2004:
Pisteet: *****
Lordi osaa soittaa ja sanoittaa ja ihailtavaa bändissä on se että osaavat ITSE sekä soittaa, laulaa että tehdä biisinsä. Pidän tarttuvista kertseistä ja useat instrumentti soolot saavat nilkkasukat väpättämään. Hyvää musaa hyvällä meiningillä. Arvostelijalle mainittakoon, että Gimmeli hajos jo ja Lordi on lähössä NIGHTWISHIN lämppäriksi RUOTSIIN; että sillee.....
Nimetön kommentoi 09.09.2004:
Pisteet: *****
Todella mahtava levy. Ne jotka noita puolen tähden/tähde arvoita ovat antaneet voisivat koittaa kuunnella Lordilta muutakin kuin yhden kappaleen. Ei minunkaan aivan heti iskenyt MHIYH, mutta kun sitä kuuntelin monta kertaa, niin johan alkoi kokoajan paremmalta kuulostaa.
Nimetön kommentoi 11.10.2004:
Pisteet: *****
Lordi on paras!!!!!!!!!!! Muistan kun näin ekaa kertaa Would you love
a monstermanin musavideon. Olin hämmästynyt. "Miten näin hyvä bändi voi olla olemassa?", aattelin. Sitten mä huomasin et meil on Lordin
levy ja rupesin heti kuuntelee. Siitä lähtien se on ollu mun lempibän-
di. Sit ku ilmesty The monsterican dream, olin aivan innoissani. Me-
nin heti kauppaan ja ostin sen. Sit mä huomasin et siin on myös se
DVD. Meil ei ollu DVD-soitinta mut onneks mun kaveril oli. Kävin kat-
too siellä musavideon ja leffan. Ja jos on kiinnostunu Lordista voi mennä sivulle www.lordi.org. Sieltä löytyy kohasta "extras" kaikki
Lordin musavideot! Kannattaa tutustua paremmin Lordiin! Se on paras!
Nimetön kommentoi 22.10.2004:
Pisteet: *****
lordi on varmasti suomen paras rockbändi!! itellänikin on lordin ensimmäinen ja toinen levy ja ne on aivan mahtavia!! kuuntelen vähintään joka päivä lordin levyt loppuun asti!!
Nimetön kommentoi 24.10.2004:
Pisteet: ***--
Olin Lordin ensimmäisestä levystä todella innoissani ja se pyöri soittimessa pitkään. Tämä toinen, Monsterican Dream ei toimi yhtä hyvin. Ei se huono ole, mutta ei myöskään säväytä millään erityisellä tavalla. Kokonaisuus on hieman puuduttava ja levyä ei jaksa kuunnella läheskään yhtä paljon kuin ensimmäistä. Odotan kolmannesta levystä parempaa. Lordilla on hyvä asenne ja minun maun mukaiset esikuvat, joten mahdollisuuksia on.
Nimetön kommentoi 02.11.2004:
Pisteet: *****
levy ei ole yhtä hyvä kuin edellinen kokonaisuudessaan!mut kuitenki yleisesti hyvä kun vertaa toisiin jotka tekevät yleis kuvallisesti jollakin tapaa kopion edellisestä julkasusta!!!!
Nimetön kommentoi 08.12.2004:
Pisteet: *****
Ei kuka hemmetti on kirjottanu ton arvostelun? Lordi sai kansainvälisen levydiilin! Että älä mee arvostelemaan ihan perusteettomasti!
Nimetön kommentoi 11.12.2004:
Pisteet: *****
liiankin hyvää musaa tuossa lordi The monster dream albumilla. Se dvd The kin kin oli tosi hyvä. paras biisi on varmasti Blue red sandman. Se on ihan ykkönen. Lordi on tosi hyvä bändi.
Nimetön kommentoi 14.01.2005:
Pisteet: *****
Aivan mahtava levy. Parhaat biisit ovat Blood Red Sandman, My Heaven Is Your Hell, Pet The Destroyer, The Children Of The Night, Forsaken Fashion Dolls ja Fire In The Hole ja näiden huippujen jälkeenkin levy pystyy pitämään tasonsa erittäin korkealla.
Nimetön kommentoi 05.02.2005:
Pisteet: *****
Ehdottomasti viisi tähteä! Levyllä on vieläpä kuvagalleria ja lyhyt elokuva. Laulu ei ole kuten Slipknotista tai Children of bodomista. Siitä saa selvää. Lordia jaksaa kuunnella.
Nimetön kommentoi 04.03.2005:
Pisteet: *****
Lordi on suomen parhaita hevi yhtyeitä! En ihmettele jos niiden kolmas levy nousisi hevi listan ykköseksi. Kunpa niiltä ilmestyisi jo uusi levy!!! The monsterican dream oli aivan loistava levy. Kappaleiden musiiki ja sanat olivat upeat. toivottavasti muutkin Lordi fanit ovat samaa mieltä. LORDI ON PARAS!!!!!! sanoista vielä, niissä piilee jokaisessa oma tarina ja ne ovat upeita. Moni ei osaa tehdä yhtä hyviä kappaleita.
FrozenMoon kommentoi 04.05.2005:
Pisteet: ****-
Voiko olla oikeasti mitään niin mieleen painuvaa ja samalla helvetin hienoa bändiä kuin Lordi? Lordin kappaleita on soitettu radiossa kautta ensimmäisen levyn, Devil Is A Loser, Would You Love A Monsterman?, Bloodred Sandman jne. Lordi on aika lapsenmielinen heavy-yhtye, olen sitä mieltä. Jotkut ihmiset eivät ota tämmöistä tosissaan ja pitävät tätä hetken ihmeenä, mutta olen sitä mieltä, että Lordi tulee pysymään Suomen Monsteriheavyn taivaissa ikuisuuden.
Mennäänpäs itse levyyn. Lordin ensimmäinen levy puhutti, että kauhistutti Suomen heavy faneja, mutta miksi? Lordi on osannut yllättää faninsa jo kertaheitolla. Kappaleet ovat The Monsterican Dream levyllä todellisia heavy kappaleita, mutta kukaan ei kai voi väittää, että Lordi ei tekisi tällaista tosissaan. Sellaiset yhtyeet, jotka eivät ota musiikkiaan tosissaan, eivät koskaan tee hyviä kappaleita, se on näin. Lordin toinen pitkäsoitto antaa samankaltaista makua kuin oli ensimmäisessä levyssä, mutta tämä levy on pari pykälää ylempänä. Lordi on ottanut kovan otteen Suomiheavy musiikissa ja tulee pysymään sen suurena tähtenä.
taskinen kommentoi 15.06.2005:
Pisteet: *****
Tämä levy on kyllä mun lemppari,joten mä annan sille TÄYDET PISTEET!!!
walbu kommentoi 07.06.2006:
Pisteet: *----
niin, näin yhden laulukilpailun jälkeen voi todeta että hirviöryhmä sai ainakin kiitettävästi lisää nostetta ja kesti kauemmin kuin Gimmel. kuinka monta vuotta ja albumia Lordi vielä jatkuu? veikkauksia?
airplanes kommentoi 08.06.2006:
Pisteet: *****
arvosanani on arvostelulle. se on hyvin kirjoitettu ja perusteltu. kommentteja lähden sitten kommentoimaan näin:

- ne, jotka antaa Lordille vaan puoli tai yhden tähden arvosanaks, on ihan ääliöitä, jotka eivät ymmärrä hyvän musiikin päälle.
tästä puuttuu se perustelu. hyvä musiikki on kaiken lisäksi makuasia. miksi olen automaattisesti ääliö jos en pidä lordista?

- Kerrankin on suomenmaalle saatu bändi, joka tekee musiikkiaan täydellisesti omalla sydämellään.
Olen nähnyt monta pienenpientä suomalaista bändiä, joiden tekemisessä on enemmän sydäntä ja sielua kuin lordissa. ei siksi, ettei Putansuu tee musiikkiaan intohimoisesti, mutta on törkeää väittää etteikö suomessa olisi bändejä jotka eivät tee intohimolla musiikkia. pinnan alla kuplii vaikka mitä. olen nähnyt keikkoja, jotka ovat liikuttaneet helvetin syvästi pelkästään bändin intensiteetistä johtuen. tällaista intensiteettiä en lordin epävireisestä korinasta senaatintorilla löytänyt.

-Lordi sai kansainvälisen levydiilin
mistä lähtien monikansallinen levytyssopimus on laadun tae? tässä ollaan taas siinä mielipidekysymyksessä, mutta levy-yhtiön tuki ei tee kurasta suklaata, vaikka kuorrutusta kaadettaisiin kuinka paljon.

niin, ja toivon ettei kukaan kiistä sitä tosiasiaa, että senaatintorilla lordin laulu oli helvetin epävireessä. suorastaan hävetti.

veikkaan että lordi tulee kestämään. kansansankarin asemassahan sitä nyt ollaan ja onhan tämä koko euroviisuvoitto selkeä muutos siihen viisuhömppään.

mikseivät nämä nimettömät käyttäjät muuten lue kommentoinnin sääntöjä? kauhea määrä turhaa tekstiä.
Artistihaku
Artisti

Lordi

Levyarviot

Ajankohtaista

Livearviot