Levyarvio

Black Audio: A Million Stars Are Burning

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

Platypus kommentoi 27.01.2005:
Pisteet: ***1/2-
Vaikka levyn julkaisusta on jo tovi vierähtänyt, niin silti vieläkin jaksaa harmittaa. Ehkä aiemmat EP:t ja ensimmäinen levy latasivat odotusarvot liiankin suuriksi ja niiden lunastaminen olisikin ollut mahdotonta, mutta silti tämä levy jättää odottamaan sitä seuraavaa. Kaikki on periaatteessa kunnossa: on ei-niin-vakavasti otettavaa lyriikkaa, perinteitä kunnioittavaa mutta uusia polkuja koettelevaa musiikkia, mukavia pieniä yksityikohtia ... mutta puuttumaan jää se jokin joka tekisi levystä enemmän kuin osiensa summan. Seesteinen levy yhtyeeltä joka livenä toimii melkoisen täydellisenä juhlakoneena - ehkä juuri tuo ristiriita tiputtelee tähtiä arviosta. Toisaalta tämäkin materiaali taipuu livenä juhlakuntoon, sen on yhtye osoittanut. Nyt kun 22-pistepirkko palaa takaisin kitara-autotalli rymistelyyn, niin Black Audiollehan kuin tarjotaan jättimäisiä saappaita joihin loikata nyrjähtäneellä, viiltävällä kosketin soundilla höystetyllä elektronislla-blues-rockillaan. Seuraavaa levyä odotellessa voi onneksi nautiskella tämän levyn parhaista hetkistä, jotka kaikesta edellisestä marmatuksesta huolimatta ovat kirkkaasti plussan puolella. Tänä vuonna tuleva 3.levy onkin sitten dynamiittia johon kaikki nyt säästyneet paukut on ladattu, eikö niin ?
Artistihaku
Artisti

Black Audio

Levyarviot

Haastattelussa

Livearviot