Levyarvio

Bloc Party: Silent Alarm

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

kipinahepo kommentoi 11.03.2005:
Pisteet: ****-
Ehkä kuitenkin pienen pieni pettymys, kun varsinkin levyä edeltänyt ep loi kovat odotukset. Ihmetyttää myös miksei levylle kelvanneet mainiot Little Thoughts ja Tulips? Jälkimmäinen muistuttaa tosin niin paljon So here we are:a että se selittyneepi sillä. Harmi myös että entuudestaan tutut helicopter ja banquet ovat levyn parhaat kipaleet, lähelle pääsee positive tension, like eating glass ja price of gasoline! Ei mittään, hyvää rokkista!
kipinahepo kommentoi 11.03.2005:
Pisteet: *****
Mistä muuten johtuu että aina kun tulee jokin uusi bändi niin levyarvostelijat vertaavat sitä johonkin 20 vuotta vanhoihin bändeihin joista kukaan ei ole pahemmin mitään kuulleetkaan ennen, jotka sitten kuitenkin tulevat taas "muodikkaiksi" uuden bändin vedossa. Television myi varmasti monta levyä pelkästään siksi että arvostelijat vertasivat The Strokesia siihen. Interpolin avustuksella Joy Division on taas kaikkien huulilla, ja luultavasti myös Gang of Four saa jokusen levyn myytyä Bloc Partyn musiikin ystäville..?
Nimetön kommentoi 25.04.2005:
Pisteet: ****1/2
jenkkiversiosta löytynee little thoughs muuten. hyvä biisi. muutenkin levy on erinomainen, vaikka yleensä tulee kuunneltua raskaampaa tavaraa. joskus sieltä ylihypetettyjen bändien joukosta löytyy tosiaan sellaisia helmiä, jotka on hehkutuksensa ansainnut. Viime vuonna Interpol, tänä vuonna Bloc Party.
OnZa kommentoi 02.10.2005:
Pisteet: *****
Todellakin on loistava levy. Erittäin ehjä kokonaisuus. Olin kuullut tästä aluksi vain "Like Eating Glass" -biisin ja siksi epäröin ostoa. Kaveri kuitenkin pisti päänsä pantiksi että hyvä levy on, -enkä olekaan ostopäätöstä joutunut katumaan.
Suosikeiksi on ehkäpä nousseet Like Eating Glass, Banquet, Bluest Light ja Modern Love.

Franz Ferdinandista en aikoinaan innostunut ja tässä levyssä onkin havaittavissa se jokin, joka erottaa Block Partyn skottipojista.

Vuoden paras levy -argumentti ei varmaankaan olisi tässä yhteydessä kaukaa haettu. Vuoden kovin yllättäjä on nimittäin ainakin allekirjoittaneen kohdalla itsestäänselvyys.
mpkoskin kommentoi 09.08.2006:
Pisteet: ****-
Kaukomailla oleskelussa on näemmä se hyvä puoli, että säästyy liialta hypetykseltä. Tämänkin levyn löysin vähän myöhemmin ja täysin ilman ennakko-odotuksia sitä nautinnolla kuuntelin. Jestas, miten tenhoavaa new new wavea! Itse kuitenkin tyrmäännyin ensimmäisellä kuuntelukerralla erityisesti täsmäiskuin rypsähtelevästä rytmiosastosta, eritoten särmikkäästä rumputyöskentelystä, Like Eating Glassin kovakouraisesta rynnäkkökiväärisarjoista Two More Yearsin vähäeleisempään ja pehmompaan takomiseen.
Artistihaku
Artisti