Levyarvio

Mogwai: Mr Beast

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

airplanes kommentoi 29.03.2006:
Pisteet: ****1/2
Arvosteluun itsessään ei ole mitään lisättävää muutamaa seikkaa lukuunottamatta. sigur rosin ja magyar possen mainitseminen mogwain yhteydessä on mielestäni turhaa. mitä yhteistä näillä yhtyeellä on? ne luokitellaan ristiriitaisen post-rock-termin alle. ok. siihen mielestäni loppuu yhteydet. etenkin tuon sigur rosin kannalta olen kovin eri mieltä, koska vaikka molemmat yhtyeet käyttävätkin tiettyjä samoja tyylikeinoja, on lopputulos äänimaailmaltaan edelleen hyvinkin erilainen. kun sigur rosin äänimaailma leijuu eteerisesti pilvissä kauniisti kaikuen, pysyy mogwai edelleen paljon maanläheisempänä. mogwain musiikista huokuu kaikesta omaperäisyydestä huolimatta edelleen erittäin rehellinen ulosanti, kun taas sigur rosin uudemmissa tuotoksissa on liikaa yrittämisen makua. sigur ros ei ole soundimaailmaansakaan hirveän pitkälle agaetis byrjunilta kehittänyt, mikä kulttuuritalon keikalla hieman häiritsi. sigur ros leijuu, mogwai jytää, jos aletaan pelkistämään. myös magyar posse on aika kaukaa haettu vertauskuva, samoista syistä. magyar possen sävellykset ovat filmaattisempia kun mogwain jytä taas kiinnittää kuulijan huomion siihen itse musiikkiin, soittamiseen ja rokkaamiseen.

mogwai on mr. beastilla onnistunut soundinsa uudistamisessa. koskettimet tuovat uutta väriä sävellyksiin, jotka kuitenkin edelleen ovat tunnistettavaa mogwain käsialaa. myös kappaleiden keston lyhentämiseen ollaan käyetty hieman enemmän järkeä kuin edellisellä happy songs...-levyllä. mr. beast on tervetullut lisäys mogwain hienoon diskografiaan, se oikeuttaa paikkansa levyhyllyssä mogwain kohdalla.
Artistihaku
Artisti