DVD

Foreskin Rollers: Hoedown

21.07.2018



Tiedossa on lisää autolla ajelua korpisessa maisemassa, kunnes takaumat vievät katsojan itse tarinan solmujen keskelle. Roots helkkyy ja vastentahtoista sulhoa jahdataan ihan koirien kanssa, tai yhden hauvelin voimin nyt ainakin. Moonshine river onkin koko paketin vahvinta antia, aiemmin mainitun saluuna-ilottelun lisäksi.

Seurauksien per√§ss√§ juoksun j√§lkeen p√§√§st√§√§n viimein itse syihin ja pirun raamattu se t√§m√§nkin sopan on keitt√§nyt. Peli-illan savuisessa humussa astuu kuvaan mukaan j√§lleen naislaulu, jonka pohjustettua tunnelmaa p√§√§st√§√§n viimein pihvin kimppuun ‚Äď ja kyll√§, lopussa on alku ja alussa oli siis loppu.

Budjettia on ollut jälleen sen verran, että muistikortit on saatu ostettua kameroihin ja juomat luomisprosessin synnyttämisen, mutta eipä sitä paljon muuta tarvitakaan. Elokuva on tekijöidensä näköinen ja viihdyttävä, eikä siltä muuta kaivatakaan. FSR osaa rootsinsa ja rokkinsa, eikä ryhmä kompastu edes finglishiin tällä kertaa. Tai ainakin omaan korvaani musiikin kuuluukin kuulostaa juuri tältä ja kuvat eivät voisi istua paremmin paikoilleen, onhan Pohjanmaa lopulta oma Teksasimme.

Mika Roth




Lukukertoja: 3106
Facebook
Artistihaku
Lue myŲs nšmš
DVD-arvioissa myŲs