Levyarvio

Ruotomieli: Koiruohobluesband

*1/2---
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 06.10.2004:
Pisteet: ****-
Eipä ole Koivistoinen ymmärtänyt hyvän päälle ollenkaan. Tää on tää yleinen vamma mikä hallitsee että laulun pitää alkaa pisteestä A ja loppua pisteeseen B ja se saa mielellään kestää enintään 4minuuttia. On ilmeiseti niin kiire ettei mihinkään jaksa keskittyä sen pidempään? Esimerkiksi kuuden minuutin kitara/hammondi/saksofoni-kikkailu keskellä Marrasenkeli-biisiä on mielestäni levyn hienoin ja karvoja nostattavin hetki. JA Yks Hyvä kuppi Kahvia on kaukana "Tästä asti aikaa" hirvityksestä. Ennenmin vertaisin sitä vaikka Neil Youngiin. Ja J.Aslakin lyriikka ei ole äijämäistä räksytystä naisita ja viinasta.( mitä vittua ,ookko nää ees kuunnellu sanoja?) Heikki Salo vertaus on myös perseestäs repästy. "Koiruoho" ei ole tuskaista kuunneltavaa vaikka pientä linjaa levy kaipaisikin.
Nimetön kommentoi 06.10.2004:
Pisteet: ***--
Jea, Heikki Salo ei tule kyllä minun korviini ollenkaan, ja luojan kiitos ei myöskään Pelle Miljoona. Hyvä levy kylä, mutta biisit liian pitkiä kyllä mielestäni. Esim. "Jäinen Päivä Helvetin" on pirun kova biisi mutta aika perusteeton on kyllä se keskikohdan "Saucerful of Secrets"-habboilu, sama koskee "Marrasenkeliä". Tiivistystä, niin johan se Who-luokan masterpiece sieltä tulee, nyt ollaan jo lähellä.
Hävijät ei vieläkään oikein tipu, mutta parempi tässä kuin sinkulla.

My Opinion.
Nimetön kommentoi 07.10.2004:
Pisteet: ****-
Mielestäni Ruotomieli rikkoo vain rajoja, eikä tosiaan sorru perinteisiin sovitusratkaisuihin, arvostelijalla on loppunut kärsivällisyys? Monta kertaa levyn kuuntelit? Kerran? Voin sanoa, että mitä enemmän levyä kuuntelee, sitä enemmän sitä rakastaa. Miksi musiikin pitäisi olla tylsää radiokamaa tyyliin Indica, jolla ei ole oikeasti mitään sanottavaa? Veikkaan, että jos arvostelija Indican levyn arvostelisi, se saisi 4/5 tähteä ja paljon kehuja! Suuri mielipiteeni tätä koko "lehteä" kohtaan on, että täällä ei ole montakaan kunnollista arvostelua ja asioista rokotetaan, joista ei pitäisi! Ottakaa hyvä toimitus itseänni niskasta kiinni ja vähän ammattimaisempi ote, kun kerran tälläistä nettilehteä pyöritätte.
P.S. Ruotomielen Häviäjät -biisi on loistava, eikä mikään viinan juonti / rivouksienlaukomiskappale, kuten ei mikään tämän levyn kappaleista ole.
Hyvää jatkoa.
Nimetön kommentoi 08.10.2004:
Pisteet: ****-
Arvioija on luultavasti vaivautunu kerran kuuntelemaan levyn läpi ja sillonkin se on luultavasti kelannu esim. marrasenkelin soolon yli ja mitannut aikaa kuin kauan liikaaa se kesti. Luulisin.
JariJ kommentoi 08.10.2004:
Pisteet: ***--
Täytyy jälleen kerran muistuttaa vanhasta totuudesta; makuja on monia ja kaikkia ei voi mielyttää. Yhden tai kahden arvion perusteella on kuitenkin perusteetonta leimata koko lehteä. Teillä, rakkat lukijat, on aina se ihana valinnan vapaus. Jos tekstimme ei teihin vetoa, löydätte netistä varmasti myös vähemmän kriittisiä "lehtiä". Kiitos ja kuulemiin.
Nimetön kommentoi 08.10.2004:
Pisteet: *****
Kaikkia ei voi, eikä pidäkkään miellyttää. Tervettä. Mua miellyttää.
Nimetön kommentoi 15.10.2004:
Pisteet: *****
Tämä levyhän sisältää arvoituksia, joita ei basic maantallaaja välttämättä ymmärrä heti ensikuulemalta. Se täytyy todellakin itse kuulla, muutamaan kertaan, ja vasta sitten.
Nimetön kommentoi 17.11.2004:
Pisteet: ***1/2-
Mielipiteet on mielipiteitä, ja hyvä niin. Arvostelijalla on oma mielipiteensä eli kunnioitetaan hänen mielipidettään. Näin.

-Tarkastaja
Artistihaku
Artisti