Levyarvio

Swallow The Sun: The Morning Never Came

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 01.03.2005:
Pisteet: ****-
:
kyllä, pidän levyä samassa arvossa kuin arvostelija.. sillä erotuksella, että sanoitukset eivät taaskaan kolahda.. näissä doom- tai goottimetal-bändeissä on mielestäni usein tuo yksi ärsyttävä piirre; eli nuo "trough her silvery body"-tyyppiset sanoitukset, joissa seksistisyys ja kuolema yhdistetään.. voi olla, että olen ymmärtänyt ne väärin, mutta ärsyttää silti.. tuntuu, että sanoitukset tehdään aina väkisin tuonlaisiksi, ja se voi kasvattaa levyn myyntiä tietysti.. no kuitenkin, levy on ehdottomasti yksi maailman parhaista tämän tyylin levyistä; ihanan synkkä.. ja nuo kannet on kyllä täydelliset kyseiseen levyyn; siinä oleva talo on tuttu unista, ja juuri niin pelottava kuin sellainen voi olla.. toinen miinus mikä itselläni on kaivanut mielessäni tästä levystä, on se että laulussa on liikaa puuduttavaa örinää, jota on kuultu kyllä jo aika monella bändillä.. ois ollu mahtavaa jos laulaja olisi käyttänyt sopivasti enemmän tuota "puhdasta" laulua, koska sen hän osaa varmasti.. joskus ajattelee, että mitä näitä miinuspuolia edes hakee; levy on artistien tekemä, ja he ovat halunneet tehdä siitä tuonlaisen; ja tuonlaisena se on juuri sopiva.. mutta toivottavasti seuraava swallow the sun-levy sitten olisi se viiden tähden levy minun levyhyllyyni..
FrozenMoon kommentoi 16.08.2005:
Pisteet: *****
Vuoden parhaimmistoa todellakin. Doom-death metallia parhaimmillaan. Kaikki kappaleet on iskeviä, mutta minun mieleeni on eniten tuo noin 9 minuuttinen Through Her Silvery body, jossa on tarttuva alku soitto ja kappale on muuten todella hyvä ja hidastempoinen. Tästä bändistä tulee mieleen, hm. ehkäpä My Dying Bride. Tässä on aikalailla klassikon ainesta. Suosittelen levyn ostoa kaikille Doom/death metallin ystäville ja vähemmän tästä genrestä välittäville.
Artistihaku
Artisti

Swallow The Sun

Levyarviot

Haastattelussa

Livearviot