Levyarvio

Private Line: 21st Century Pirates

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 01.08.2004:
Pisteet: *****
Ei voi muuta sanoa kun että private line rockkaa.. Olin aikasemmin kuullu bändistä, mutte yhtää biisiä. Nyt sitten kuulin Kuopio rockissa ja tykästyin kovasti,, Todellakin loistava bändi.. Sammyn hymy on paras <3
Nimetön kommentoi 05.08.2004:
Pisteet: *****
siis joo. private line on juuri sellaista musaa, jota mieluiten kuuntelee. lyhyt aika on siitä kun ostin levyn kotiin, mutta nousi se heti lempibändieni joukkoon. pakko vain sanoa, että koko bändi ja heidän musiikkinsa on nappi veto. lisää tällaisia kokoonpanoja kiitos.
Nimetön kommentoi 29.11.2004:
Pisteet: *****
Aivan loistavaa glam rokkia ja todellakin hanoi rock meininkiä =)
Nimetön kommentoi 20.12.2004:
Pisteet: *****
Aivan loistava levy!!!Suosittelen porukan muutakin tuotantoa kuten six songs of hellcity trenokill ep ja tietysti sinkut päälle. Kaikki biisit aivan mahtavia!
yasha kommentoi 14.06.2005:
Pisteet: ***1/2-
Harvinaisen hyvä debyyttilevyksi. Soitto kulkee mallikkaasti ja laulajan jokseenkin erikoinen ääni on plussaa. Tosin laulajan heikohko englanninlausunta häiritsee. Esim. Forever and a day biisi alkaa sanoilla "High school drop out..." tuo kohta kuulostaa ennemminkin "high skilled.." Ja nämä suomalaisille aina-niin-hankalat th-alkuiset sanat tökkii. Levyä kuuntelin useamman kerran oston jälkeen silloin kun levy ilmestyi. Sen jälkeen en ole sitä kuunnellut alusta loppuun. Biisit alkavat kyllästyttää. En löydä niistä mitään pieniä kikkoja enää. Kaikki on jo kuultu. Last night on earth -biisi on vielä kuunneltavaa vaikkakin sen on jo kuullut useita kertoja, mutta biisin lopussa vesirännistä äänet saatu kohta on liian pitkä. Ihan kuin biisi ei loppuisi koskaan, vaan jatkuisi ikuisesti. Levyllä pitää olla lopetus ja tuommoinen hiljenevä veden lorina ei anna kunnon loppua levylle. Kolme kertaa olen bändin nähnyt livenä enkä menettäisi paljoakaan jos en näkisi neljättä kertaa.
Artistihaku
Artisti