Haastattelut

Rock, metalli ja melankolia

14.05.2015

- Kyseessä on kyllä hyvin pitkälti luontainen evoluutio. Näiden kahden albumin välissä on lähes neljä vuotta, ja kyllä siinä aikana ehtii kasvaa ja kehittyä niin muusikkona kun biisien kirjoittajanakin. Soundillisesti bändi on siinä missä nyt on tällä hetkellä, ikinä ei voi tietää mihin me päädymme soundillisesti kolmannessa albumissa. Me harvemmin päätämme miltä pitäisi saundata, yleensä soundi tulee fiiliksen mukana joten jää nähtäväksi mikä fiilis on kolmannella levyllä. Tällä hetkellä olemme kuitenkin tyytyväisiä soundiin.

Lyriikoiden aihepiirit pyörivät pitkälti demonien ja monen erityyppisen pahuuden tienoilla. Onko maailma muuttumassa pahemmaksi paikaksi, vai miksi näin?

- Maailma muuttuu koko ajan kylmemmäksi ja karummaksi paikaksi. Ihmiset ajattelevat vain itseään ja jokainen omansa kanssa. Kaikki ovat diivoja ja täynnä demoneja.

Minkälainen livebändi Velvet Six on ja miten kappaleet mahdollisesti elävät/muuttuvat kun ne siirtyvät lavoille?

- Erittäin energinen ja melkein kuin kostoa himoava. Kappaleisiin siirtyy ääretön määrä energiaa joka kohdistuu yleisöön, ja se energia kiertää bändin ja yleisön välillä. Livenä Velvet Sixillä on tehtävä, joko ihmiset ovat meitä vastaan tai meidän kanssa. Vielä ei kukaan ole ollut vastaan.

Lopuksi sana on vielä vapaa, eli jos jotain jäi kertomatta niin nyt olisi sen aika...

- Kuunnelkaa meidän uutta levyä, aivan sama jos olet hevari tai rockabilly, levyllä on jotakin jokaiselle. Ja jos levyltä ei löydä mitään mikä herättää tunteita, niin tarvitset viagraa! Keep it dark!

Kuva: Velvet Six
Mika Roth
Lukukertoja: 1900
Facebook
Artistihaku
Haastattelussa myös