Haastattelut

The Expected tuo rokin ja kitarat takaisin pop-musiikkiin

16.05.2016Mitä yleisö voi odottaa, kun polkaisette keikan käyntiin - ja onko tilanne sama, vaikka soittaisitte Cavern Clubilla tai kiteeläisen pizzerian nurkassa?

Roger: - Tilanteen pitäisi tietenkin olla sama, mutta eihän se sitä ole. Kyse on niin hienosta tilaisuudesta, että annamme kaikkemme luodaksemme festareiden parhaan yleisökokemuksen. Tiedän aivan varmasti, että rumpujen takaa löytyy kovin showmies Keith Moonin jälkeen, joten tuskin kukaan poistuu pettyneenä keikan jälkeen Cavernin ovista ulos, se on ainakin meidän tavoite!

Entä Englannin reissun jälkeen? Onko kalenteri jo buukattu täyteen ja onko tulevia julkaisuja suunnitteilla?

Roger: - Meillä on suunnitelmissa toteuttaa yksi toinenkin haave reissun aikana, nauhoittaa biisi jossain Liverpoolin studiossa. Tuskin maltan odottaa. Minun on lähes päivittäin puristeltava munia, ettei innostuneisuuden vallassa vahingossa lirahda housuihin.

Kalenterissa on Liverpoolinkin jälkeen jo muutama keikka, mutta aina on tilaa uusille. Lopuksi sana on vielä vapaa, eli jos jotain jäi kertomatta niin nyt olisi se aika.

Roger: - The Expected on ehdottomasti bändi joka on nähtävä livenä! Seuraa meidän reissua facebookissa, jonne on tulossa videomatskua keikoilta ja Liverpoolin studiosessioista.

Haastattelu: Mika Roth, bändikuva: Alexander Zach, livekuva: Jari Nurmi
Lukukertoja: 2178
Facebook
Artistihaku
Haastattelussa myös