Haastattelut

Wrist Rodeo – Rock tai henki!

04.07.2018Tuota lyriikoiden antia voisi tutkia paremmin isoista albuminkansista ja Jarno haaveileekin kiekon rajatusta vinyylipainosta, joka tosin haukkaisi paljon budjettia. Olette julkaisseet aiemmin muutaman pikkukiekon, onko tarkoitus nyt edetä studioalbumin suuntaan vai onko luvassa lisää pikkukiekkoja?

Jarno: - Linja jatkuu samana ainakin toistaiseksi. Uusi Sonic Trip niminen kuuden kappaleen EP ilmestyy loppu kesästä vinyylinä. Tääkin levy julkaistaan oman St. Back Records levy-yhtiön kautta, niinkuin kaikki edellisetkin.

Kimmo: - Ei studio hommia ole pois suljettu mutta vielä ei olla sinne asti päädytty. Hyvin on hoitunut reenikselläkin nauhoitus ja Jarnon makuuhuoneessa, jossa oli väliaikainen reenis. Eka EP nauhoitettiin siellä.

Petri: - Kaikki tähänastiset levyt on nauhottanut Joensuulainen punkin monitoimimies Ahtosen Olli, iso kiitos siitä Okalle! Paitsi tietysti tuo barrefest jonka nauhotti Mikko Saastamoinen.

Alkuvoimainen rock'n'roll sis roiskuu pyhän kitara-basso-rummut kolmikannan voimalla, eikä muutoksille nähdä tarvetta. Ovia ei silti lyödä täysin kiinnikään, onhan keikoillekin otettu joskus kavereita väliaikaisesti vahvuuksiin.Albumin kannessa on vahvaa Russ Meyer -vibaa, mutta kyllähän allekirjoittanutta suorastaan hävetti, kun Jarno paljasti kuvan olevan peräisin vuoden 1956 Swamp Women -elokuvasta, joka löytyy myös omasta leffahyllystä. No, ei sitä kaikkea voi muistaa… Mutta niihin merkityksiin: naiset antavat kannessa miehen körmylle kyytiä pistoolimimmin ilmoittaessa: "rock tai henki!". Eli siis mitä?

Jarno: - Keikka flaierin ja kannet teki Antti Salminen. Miusta noi kannet kuvastaa meidän meininkiä hyvin ja teksti "rock tai henki" kertoo just siitä, että ei tehdä hommaa hampaat irvessä.

Petri: - Helvetin hienot kannet tuli.Barrefestin lauteilla kuultiin siis Wrist Rodeota, joka - ainakin äänitallenteen perusteella - taisi olla melkoisessa vedossa. Miten keikkanne muuten etenevät ja kertokaapa vaikka pari oikein hyvää syytä siihen, että bändi kannattaa todentaa livenä?

Petri: - Itselläni ainakin on tosi hyvä fiilis soittaa livenä ja luulen että se välittyy myös yleisöön.

Jarno: - Keikoille kannattaa tulla jos rupinen rock n roll musa maistuu. Laittaa vaan tanssikengät jalkaan ja aivot narikkaan.

Kimmo: - Ehkä meidän keikoille on helppo tulla sen takia kun ei edusteta mitään tiettyä tyylisuuntaa.

Lopuksi sana on vielä vapaa, eli jos jotain jäi kertomatta niin nyt olisi se aika.

Jarno: - Levyjä voi kysellä vaikka meiltä suoraan ja keikoille voi kysellä sähköpostilla.

Desibeli.net kiittää haasteltavien ajasta. Bändin sivut löytyvät tietysi myös Facebookista, ja koko tähänastinen tuotanto on myös Spotifyssa. Rock!

Haastattelu: Mika Roth, kuva: Wrist Rodeo
Lukukertoja: 2739
Facebook
Artistihaku
Haastattelussa myös